Skip to content
Sulje

Niklas Rosenström

 

Koulutus: Peruskoulu
Aloitti renttaajana: elokuussa 2016
Nykyisessä työtehtävässä: syyskuu 2017 >

 

Miksi suosittelisit Rentaa työpaikkana?

-Rentalla on tuoreena toimijana moderni ote konevuokraukseen. Työporukka on asiantuntevaa ja ryhmähenki on todella hyvä!

Niklas-Rosenström

NIKLAS ROSENSTRÖM
TOIMIPISTEEN ESIMIES, KERAVA

 

“Vastuuta ja vapauksia sopivassa suhteessa”

 

Keravan toimipisteen esimiehenä toimiva Niklas Rosenström on tehnyt uraa alalla vuodesta 2006. Alkujaan isänsä ehdotuksesta konevuokrauksen pariin päätynyt Rosenström on viihtynyt alalla hyvin.

– Isä kyseli, että kiinnostaisiko poikaa kokeilla työntekoa alalla ja samalla reitillä ollaan edelleen, Rosenström kertoo.

Rentalle Rosenström siirtyi toimipistetyöntekijäksi Vantaan pisteelle vuonna 2016. Ensimmäinen vuosi Vantaalla meni hyvin ja Keravan vuokraamon auettua ura eteni vastuutehtäviin uuden toimipisteen esimieheksi vuonna 2017. Vastuuta ja vapauksia on sopivassa suhteessa, mihin Rosenström on varsin tyytyväinen.

– Paikallisen päätöksenteon ansiosta pystytään reagoimaan nopeasti tilanteisiin, mikä taas puolestaan hyödyttää meidän asiakkaita. Meiltäkään ei kulu arvokasta työaikaa hukkaan kun pystymme monessa tilanteessa oman harkinnan mukaan tekemään ratkaisuja.

Rosenström kiittelee toimipisteellä vallitsevaa ja koko ketjun kattavaa hyvää henkeä sekä tekemisen meininkiä.

– Vaikka välillä töitä on paljon ja on kiirettä, niin hyvin selvitään yhteen hiileen puhaltamalla. Hommat luistavat, kun joukossa ei ole vapaamatkustajia ja kaikilla on terveen reipas asenne työntekoon. Yhteispeliähän tämä toiminta pitkälti on!