Sulje

Kaivinkone vuokraus

Valikoimistamme löydät laajan valikoiman eri kokoluokan kaivinkoneita vuokrattavaksi – niin tela- kuin myös pyöräalustaisena, laajalla lisävarustevalikoimalla. Pyöräalustainen kaivinkone sopii vuokrattavaksi esimerkiksi silloin, kun maasto sopii paremmin pyörillä kuljettavaksi ja halutaan vaihtaa työstettävää kohdetta nopeasti ja helposti.

Kaivinkone alle 5 t

VUOKRAA
Kuormauskorkeus

3,34 m

Pituus

4,41 m

Yksi päivä 277.83 € / pv
Viisi päivää 198.45 € / pv
Kuukausi 2811.38 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Kaivinkone alle 8 t

VUOKRAA
Kaivuusäde

6,28 m

Polttoainesäiliön tilavuus

64 l

Yksi päivä 339.57 € / pv
Viisi päivää 242.55 € / pv
Kuukausi 3525.8 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Kaivinkone alle 10 t

VUOKRAA
Käyttövoima

Diesel

Kuormauskorkeus

6,38 m

Yksi päivä 399.64 € / pv
Viisi päivää 319.73 € / pv
Kuukausi 4476.15 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Kaivinkone alle 2 t

VUOKRAA
Paino

1760 kg

Kaivuusyvyys

2,29 m

Yksi päivä 216.09 € / pv
Viisi päivää 154.35 € / pv
Kuukausi 2205 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Kaivinkone alle 8 t, pyöräalustainen

VUOKRAA
Leveys

1,92 m

Kuormauskorkeus

4,28 m

Yksi päivä 447.62 € / pv
Viisi päivää 319.73 € / pv
Kuukausi 4476.15 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Kaivinkoneen vuokrausta edullisesti ja paikallisesti

Valikoimistamme löydät laajan valikoiman eri kokoluokan kaivinkoneita vuokrattavaksi – niin tela- kuin myös pyöräalustaisena, laajalla lisävarustevalikoimalla. Pyöralustainen kaivikone sopii vuokrattavaksi esimerkiksi silloin, kun maasto sopii paremmin pyörillä kuljettavaksi ja halutaan vaihtaa työstettävää kohdetta nopeasti ja helposti.

Minikaivuri vuokraus kannattaa aina

Etsitkö tehokasta ratkaisua kaivuutöihin? Minikaivurin vuokraus on juuri sitä, mitä tarvitset. Lähtökohtaisesti minikaivinkoneeksi luokitellaan alle 2t kaivinkoneet. Minikaivurit ovat helppoja käyttää ja niiden avulla pääset käsiksi ahtaisiin paikkoihin, joihin tavallisilla kaivureilla ei ole mahdollista päästä käsiksi. Tämä tekee minikaivurista erinomaisen valinnan erityyppisissä kaivuutöissä, kuten esimerkiksi salaojitusten työstämisessä tai puiden juurien poistamisessa.

Minikaivurin vuokraaminen on myös tietysti edullinen vaihtoehto verrattuna kaivinkoneen ostoon. Vuokraamalla minikaivurin säästät merkittävästi sekä aikaa että rahaa, ja sinun ei tarvitse huolehtia laitteen huollosta tai säilytyksestä vuokra-ajan ulkopuolella.

Jos etsit luotettavaa ja edullista minikaivurin vuokrauspalvelua, ota rohkeasti yhteyttä. Muista myös aina käyttää minikaivuria turvallisesti ja noudattaa turvallisuusohjeita.

Kaivurin vuokraus tuo tehokkuutta eri projekteihin

Kaivurin vuokraus on optimaalinen ratkaisu, kun tarvitset luotettavan ja tehokkaan koneen erilaisiin maansiirto- ja kaivuutöihin. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kaivureita, jotka soveltuvat sekä suuriin maanrakennushankkeisiin että pienempiin puutarha- ja kunnostusprojekteihin. Kuten sanottua, vuokraamme myös minikaivureita, jotka ovat ihanteellisia ahtaiden tilojen ja pihojen työstämiseen, kuin suurempia kaivuukoneita, jotka selviävät vaivatta myös vaativista maansiirtotöistä.

Kun vuokraat kaivurin meiltä, saat koneen, joka on huollettu ja tarkistettu, varmistaen, että se on turvallinen ja valmis käyttöön heti toimituksen jälkeen. Koska jokainen projekti on ainutlaatuinen, panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja räätälöimme vuokrausvaihtoehdot asiakkaan tarpeiden mukaan. Riippumatta siitä, tarvitsetko kaivuria lyhyen ajan projektiin tai pidempiaikaiseen käyttöön, meiltä löytyy joustavia vuokrausaikoja ja kilpailukykyiset hinnat.

Vuokraamalla kaivurin säästät myös pitkällä tähtäimellä, sillä sinun ei tarvitse investoida omiin koneisiin, huolehtia niiden ylläpidosta tai varastoinnista. Tämä tekee kaivurin vuokrauksesta kustannustehokkaan vaihtoehdon, erityisesti satunnaisiin tai kausiluonteisiin projekteihin.

Meiltä voit vuokrata kaivinkoneet seuraavilta paikkakunnilta:

Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa, Ylivieska

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

LISÄÄ TUOTTEITA

Renta palvelee

Palvelemme koko prosessin ajan laitteiden valinnasta projektin päättymiseen.

SOITA