Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Rovaniemi

Renta Rovaniemi on sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Ahjotie 17, 96320 Rovaniemi
YHTEYSTIEDOT 040 161 1907 rovaniemi@renta.fi

Henkilökunta

Jyrki Saarela
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi, Kuusamo, Rovaniemi
040 776 7609
jyrki.saarela@renta.fi
Tomi Kemppainen
Toimipisteen esimies, Rovaniemi
050 463 4968
tomi.kemppainen@renta.fi

Rovaniemen Renta on konevuokraamo, joka palvelee laajaa Lapin maata napapiiriltä Nuorgamiin

 

”Rovaniemen Renta palvelee koko Lapin alueella, eli meillä on Rentan Suomen konevuokraamoista laajin palvelualue. Kalustoa liikkuu säännöllisesti edestakaisin käsivarteen ja aina pohjoisimpaan Lappiin.

Meidän työmaatiloja on myös käytetty monipuolisesti hyödyksi matkailussa: esimerkiksi iglukylän vastaanottorakennuksena ja lumilinnan kahvilana.

Meiltä saat laadukkaan kaluston ja työmaapalvelut paikallisesta, Lapin olot tuntevasta konevuokraamosta. Ei muuta ko tervetuloa!”

–Jukka Huhtalo, toimipisteen esimies – Rovaniemi

Löydät meidät Rovaniemeltä, Alakorkalon teollisuuskylästä

Osoitteemme on Ahjotie 17, 96320 Rovaniemi.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Konevuokraamomme vuokraa ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Rovaniemen konevuokraamosta työmaalle
Konevuokraamomme palvelualue