Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Pori

Renta Pori on sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Satakunnankatu 41, 28130 Pori
YHTEYSTIEDOT 040 161 1902 pori@renta.fi

Henkilökunta

Petri Nyroos
Aluemyyntipäällikkö, Pori
040 352 2245
petri.nyroos@renta.fi
Tero Salo
Toimipisteen esimies
040 524 1104
tero.salo@renta.fi

Renta Pori on paikallinen, palveleva konevuokraamo

 

”Meille on tärkeää, että sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen että saat meiltä oikeat koneet, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Siksi korostamme paikallista palvelua ja joustavuutta.

Kuuntelemme sinua tarkalla korvalla ja etsimme parhaan ratkaisun niin pieniin kuin suurempiin tarpeisiin.

Voit olla meihin yhteydessä siten kuin sinulle parhaiten sopii; Renta Easy -sovelluksella, puhelimitse, sähköpostilla tai tulla suoraan käymään meillä toimipisteellä. Tervetuloa!”

Porin Rentan löydät Raviradan pohjoispäädystä, osoitteesta Satakunnankatu 41

Porin Rentan konevuokraamon löydät helposti kääntymällä suoraan 2-tien Lentoasemantien risteyksestä. Meille voit ajaa Satakunnankadun tai Ravintien suunnista. Satakunnankatu 41:n pihalla riittää pysäköintitilaa. Tervetuloa!

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Porin konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue