Työmaatilat

Lähes mikään ei ole yhtä vankka käyntikortti rakennustyömaalle kuin tyylikkäät, viihtyisät ja tunnistettavat työmaatilat. Rentan työmaatilat ja tilojen kalusteet ovat aina yhdenmukaiset ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä löydät käyttöösi nykyaikaiset pohjaratkaisut niin pienten kuin suurienkin tilaryhmien tarpeeseen.

Tilat sopivat työmaiden lisäksi myös messukäyttöön ja muihin tapahtumiin.

Modernit työmaatilat

Rentan työmaatilat ovat aina yhteneväisiä ja käytännöllisiä. Valoisat, tilavat ja työmaaolosuhteisiin suunnitellut työmaatilat palvelevat asiakkaan tarpeita. Tilat ovat omaa tuotantoamme ja täten pystymme takaamaan aina tasaisen laadun kaikissa tilaratkaisuissa.

Hyödynnämme työmaatiloissamme nykyaikaista teknologiaa sekä visuaalista ilmettä.

Suunniteltu työmaalle

Tilanteet, tarpeet sekä toimintatavat työmailla muuttuvat ja Rentan räätälöitävät työmaatilat pysyvät aina muutoksessa mukana. Olemme kehittäneet työmaatilat ja kalusteet yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimivat ja näyttävät työmaatilat antavat ammattimaisen kuvan työmaasta niin yhteistyökumppaneille kuin omalle henkilöstölle.

Sosiaalitilat & kuivaushuoneet:

Saniteettitilat:

Monipuoliseen käyttöön

Työmaatilojamme pystyy hyödyntämään myös toimitiloina, messuilla ja tapahtumissa sekä erikoiskohteissa. Kysy lisää asiantuntijoiltamme miten voisitte hyödyntää moderneja tiloja omassa toiminnassanne!

Suurtalouskeittiöt:

Virtuaaliesittely

Tutustu työmaatilojen virtuaaliesittelyyn. Pystyt tutustumaan toimistotiloihin, sosiaalitiloihin sekä yksittäiseen työmaatilaan. Pystyt katsomaan tiloja myös VR-laseilla!

Toimistotilat:

Sosiaalitilat:

10H - työmaatila: