Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Hämeenlinna

Renta Hämeenlinna on konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Paroistentie 3 13600 Hämeenlinna
YHTEYSTIEDOT 040 161 1921 hameenlinna@renta.fi

Henkilökunta

Markku Tuomi
Aluemyyntipäällikkö, Hämeenlinna
040 808 6546
markku.tuomi@renta.fi
Sami Nikkari
Toimipisteen esimies
045 7881 6296
hameenlinna@renta.fi

Löydät meidät Paroisesta, osoitteesta Paroistentie 3

Renta Hämeenlinnan löytää Paroistentie 3:sta Tiiriön ABC:n vierestä, Pälkäneentien ja Helsinki-Tampere valtatien risteyskohdan lähellä. Käänny Pälkäneentieltä Paroistentielle ja aja suoraan pihaan kun näet oranssin Renta-kyltin. Voit pysäköidä mille tahansa vapaalle paikalle.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Hämeenlinnan konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue