Skip to content
Sulje

Asennuspalvelut

Voit keskittyä rauhassa työmaasi projekteihin. Me hoidamme kaiken muun.

Työmaan asennuspalvelut

Rentalta saat kätevästi myös vuokrakalustoon liittyvät suunnittelu-, asennus ja ylläpitopalvelut. Jos haluat keskittyä projektissa omaan ydinosaamiseen, voit käyttää Rentan asiantuntemusta tukitoimien järjestämiseen.

Rentan asentaja huolehtii oikean kaluston, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan – hyvässä kunnossa ja käyttövalmiina.

Työmaatilojen asennukset

Siistit, modernit ja toimivat työmaatilat ovat työmaan käyntikortti, joita arvostavat niin omat työntekijät kuin työmaalla vierailevat asiakkaat ja muut sidosryhmät.

Saat työmaatilat Rentalta valmiiksi tarpeen mukaan kalustettuna ja varusteltuna. Voimme varustaa työmaatilat myös valmiilla IT- ja tietoliikenneratkaisuilla; sisältäen sopivan, nopean internetyhteyden WLAN-verkolla. Voimme toimittaa myös infonäytöt, neuvotteluhuonenäytöt sekä tulostinpalvelut.

Kun toiveet on määritelty, Renta huolehtii tilojen logistiikasta, asennuksista ja aikanaan siirrosta uuteen osoitteeseen. Perusasennus vie yleensä kolme päivää ja LVIS-asennus yhden päivän päälle.

Erikoistoiveiden toteutus on Rentan asentajille arkipäivää. Tiloihin liitetään usein esimerkiksi ilmalämpöpumput tai keskitasoa paremmat suihkutilat.

Rentan työmaatilat on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Ne soveltuvat monipuoliseen käyttöön eri ympäristöihin. Messuosasto, popup-myymälä, ravintola, kahvila, museo, vastaanottorakennus, infopiste – tässä muutamia esimerkkejä mihin työmaatiloja on käytetty.

Muut asennukset

Työmaatilojen LVIS-asennukset

Työmaalämmityksen lisäksi saat Rentalta työmaatilojen vesi- ja viemäriputkien asennukset eristettynä ja sähkösaatettuna.

Hissien asennukset

Renta asentaa työmaan tavarahissit ja henkilötavarahissit tarvikkeineen.

Muut työmaan asennukset

Asennamme ja ylläpidämme mielellämme myös muun työmaan toimintaan ja turvallisuuteen vaikuttavan kaluston. Huomioimme asennustöissä luonnollisesti myös turvallisuussäädökset. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous esimerkiksi seuraavista:

  • Aidat
  • Pölynimurit
  • Kyltit
  • Vaneroinnit
  • Ilmalämpöpumput
  • Kylmälaiteasennukset
  • Työmaan valvontakamerajärjestelmät
  • Palohälytinjärjestelmät
Ota yhteyttä!

TYÖMAAPALVELUT

040 661 6623
tyomaapalvelut@renta.fi

Tammiston Kauppatie 22, 01510 Vantaa

TYÖMAATILAT

020 794 0670
tilat@renta.fi

Hiekkakuopantie 3, 04300 Tuusula

RENTA TELINEET OY

020 792 8440
rentatelineet@renta.fi

Haarakaari 44, 04360 Tuusula