Team Renta

Team Renta on sponsorointimme keihäänkärki, joka koostuu suomalaisista huippu-urheilijoista. Tuemme myös paikallisia urheilijoita ja seuroja sekä mahdollistamme monenlaisia tapahtumia ympäri Suomen.

TEAM RENTA – SPONSOROINTIMME KEIHÄÄNKÄRKI

Team Renta koostuu suomalaisista huippu-urheilijoista. 

Haluamme tuellamme edistää suomalaista huippu-urheilua sekä mahdollistaa urheilijoille ammattimaiset olosuhteet.

Team Rentan urheilijat jakavat kanssamme samanlaiset arvot niin urheilijana kuin siviilihenkilönä. 

Meille kumppanuus on muutakin kuin logo rinnassa. Haluamme toteuttaa yhdessä luovia projekteja, sekä tukea urheilijoiden intohimoja ja ideoita heitä tarkasti kuunnellen. 

Olemme vastuullinen ja pitkäjänteinen kumppani kaikessa toiminnassamme – myös urheilijoille. Meille urheilijan tekemisen tasolla ja esikuvana olemisella on suurempi merkitys kuin pelkällä kilpailumenestyksellä.

Esikuva

Urheilijamme toimivat esikuvana nykyisille ja tuleville sukupolville. Urheilijamme ymmärtävät vastuunsa siitä, millaisen perinnön he tulevat jättämään suomalaiseen urheiluun.

Tulevaisuus

Urheilijoidemme urheilu-ura on rakennettu terveelle pohjalle. Heillä on mm. siviiliammatti ja alustava suunnitelma urheilu-uran jälkeiselle elämälle.

Sitoutunut

Jokaisella Team Rentan urheilijalla on selkeät tavoitteet joihin hän on sitoutunut. Renta sitoutuu puolestaan tukemaan urheilijaa pitkäjänteisesti. 

Renta mahdollistaa paljon asioita, mutta Renta on myös äärettömän siisti yritys siinä mielessä, että jaetaan samoja arvoja ja tuntuu että yhtiö on aidosti innostunut siitä mitä mie teen. Olen innoissani, että jatkossa päästään tekemään yhdessä hienoja, luovia projekteja. Se on mulle iso asia.

 

–Matti Suur-Hamari, Paralympiavoittaja ja X-Games kultamitalisti, Lumilautakrossi

MUKANA MATKASSA KOHTI MAAILMAN KÄRKEÄ

Teemme myös runsaasti yhteistyötä monien paikallisten urheilijoiden, seurojen ja tapahtumien kanssa. Kalustomme avulla pystymme tarjoamaan huippuolosuhteet niin suuriin kuin paikallisiin tapahtumiin.

Rentan kalustoa – kuten aitoja, sähköistys- ja valaistuskalustoa, väestötiloja sekä nostimia – hyödynnetään säännöllisesti esimerkiksi TV-kuvauksissa. Kalustomme on aina edustavassa ja turvallisessa kunnossa!

Henkilökuntamme on ollut mukana mahdollistamassa monenlaisia tapahtumia. Älä siis epäröi kysyä apua, oli deadline nyt tai vasta tulevaisuudessa!

Renta Challenge

Renta Challenge on videosarja, jonka olemme toteuttanut yhteistyössä urheilijoidemme kanssa. Haastamme urheilijat heidän lajissaan,  mutta meidän säännöillä. Voittajalle on maineen ja kunnian lisäksi tarjolla taskulämmin vichy!

Löydät jokaisen urheilijan Renta Challengen heidän profiilisivultaan tai Rentan YouTube-kanavalta.