Sulje

Telineet

Alumiinitelineet sopivat moneen eri työhön keveytensä ja helppokäyttöisyytensä ansiosta. Laajasta valikoimastamme löydät vakioasennustelineet lisävarusteineen sekä erikokoiset telinekokonaisuudet moneen eri tarkoitukseen. Vuokraamme alumiinitelineet kasaamattomana, mutta myös asiakkaan halutessa asennettuna kokonaisuutena paikoilleen.

ALUMIINIPYÖRÄTELINEET
ALUMIINITYÖTASOT
ASENNUSTELINEET
TIKKAAT JA TYÖSKENTELYTASOT

Mitä hyötyjä on rakennustelineiden vuokraamisesta?

Rakennustelineiden vuokraaminen kannattaa monesta eri syystä.

Säästä aikaa ja rahaa

Alumiinitelineiden ja rakennustelineiden vuokraaminen on edullisempaa kuin telineen tai telineiden hankkiminen. Sinun ei tarvitse myöskään varastoida alumiinitelineitä ja käyttää omia resursseja varastointiin. Lisäksi telineiden huoltaminen jää meille.

Laadukkaat telineet

Kaikki vuokraamamme rakennustelineet ovat hankittu laadukkailta valmistajilta ja ne ovat suunniteltu kestämään vaativia sääolosuhteita sekä erilaisia ympäristöjä.

Käyttövalmius ja huolto

Vuokrattavat alumiinitelineet ovat aina huippukunnossa ja käyttövalmiina, jotta ne palvelisivat asiaansa parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi telineiden huoltaminen on meidän vastuullamme ja teemme sen tarvittavan turvallisuuden ylläpitämiseksi.

Joustava vuokraus

Meiltä saat juuri sinun tarpeeseesi tarvittavat rakennustelineet. Vuokrauspalvelumme pitää huolen siitä, että saatte tarpeiden mukaiset telineet ja niiden osat käyttöönne vaivatta. Telineet voi vuokrata pitkäksi tai lyhyeksi ajaksi ja ne muokkaantuvat työmaan muihin vaatimuksiin.

Meiltä voit vuokrata rakennustelineet seuraavilta paikkakunnilta:

Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa, Ylivieska

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

LISÄÄ TUOTTEITA

Renta palvelee

Palvelemme koko prosessin ajan laitteiden valinnasta projektin päättymiseen.

SOITA