Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Seinäjoki

Renta Seinäjoki on kunnon etelä-pohjalainen sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tulepa käymään!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Runkotie 40, 60100 Seinäjoki
YHTEYSTIEDOT 040 161 1903 seinajoki@renta.fi

Henkilökunta

Marko Lammentausta
Aluemyyntipäällikkö, Seinäjoki
040 776 7683
marko.lammentausta@renta.fi
Jukka Toivola
Toimipisteen esimies
040 567 4286
jukka.toivola@renta.fi
Tommi Talja
Työhön osallistuva työnjohtaja, Työmaapalvelut, Seinäjoki/Vaasa/Kokkola
050 348 5831
tommi.talja@renta.fi

Renta Seinäjoki on paikallinen, palveleva konevuokraamo

 

”Meille on tärkeää, että sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen että saat meiltä oikeat koneet, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Siksi korostamme paikallista palvelua ja joustavuutta.

Kuuntelemme sinua tarkalla korvalla ja etsimme parhaan ratkaisun niin pieniin kuin suurempiin tarpeisiin.

Voit olla meihin yhteydessä siten kuin sinulle parhaiten sopii; Renta Easy -sovelluksella, puhelimitse, sähköpostilla tai tulla suoraan käymään meillä toimipisteellä. Tervetuloa!”

Löydät meidät Kapernaumin teollisuusalueelta, osoitteesta Runkotie 40

Renta Seinäjoen konevuokraamo sijaitsee Kapernaumin alueella Teollisuustien ja Runkotien risteyksessä. Pysäköinti onnistuu piha-alueella.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Seinäjoen konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue