Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Espoo

Renta Espoo on sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Finnoonniitynkuja 3, 02270 Espoo
YHTEYSTIEDOT 040 1611 911 espoo@renta.fi

Henkilökunta

Jari Jansson
Myyntipäällikkö, Uusimaa
040 020 6658
jari.jansson@renta.fi
Heikki Lihavainen
Aluemyyntipäällikkö, Uusimaa
045 7884 1089
heikki.lihavainen@renta.fi
Vesa Wegelius
Aluemyyntipäällikkö, PK-seutu
050 594 7408
vesa.wegelius@renta.fi
Juho Virtanen
Toimipisteen esimies
050 306 0447
juho.virtanen@renta.fi

Renta Espoo on paikallinen, palveleva konevuokraamo

 

”Meille on tärkeää, että sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen että saat meiltä oikeat koneet, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Siksi korostamme paikallista palvelua ja joustavuutta.

Kuuntelemme sinua tarkalla korvalla ja etsimme parhaan ratkaisun niin pieniin kuin suurempiin tarpeisiin.

Voit olla meihin yhteydessä siten kuin sinulle parhaiten sopii; Renta Easy -sovelluksella, puhelimitse, sähköpostilla tai tulla suoraan käymään meillä toimipisteellä. Tervetuloa!”

Löydät meidät osoitteesta Finnoonniitynkuja 3

Renta Espoo sijaitsee Finnoonniitynkujalla. Helpoin reitti on Länsiväylän Finnoon / Suomenojan liittymästä Finnoonsillalta mennä liikenneympyrän kautta Finnoontielle. Noin 800m jälkeen käänny oikealle Finnoonpuiston / Finnoonniitynkujalle vievälle tielle. Käänny oikealle Finnoonniitynkujalle ja aja tien päätyyn asti. Vuokraamo on tien päädyssä oikealle puolella tietä.  Aja suoraan pihaan ja pysäköi mille tahansa vapaalle paikalle.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Espoon konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue