Skip to content
Sulje

Vuokraaminen

Varmista, ettei ylimääräistä kalustoa jää työmaalle pyörimään. Renta Easyn kautta hoidat vuokraukset, palautukset ja hallitset kalustoa napin painalluksella, kelloon katsomatta.

Tilaukset kirjautuvat suoraan Rentan järjestelmään, joten saat juoksevat asiat hoidettua kerralla, varmuudella ja helposti.

Miksi vuokrata Renta Easyn kautta?

Valitse sopiva kone ja varusteet

Näet Renta Easyn kautta koneiden tarkat tekniset tiedot kuten henkilönostimen ulottuman, nostokapasiteetin ja koneen painon. Näin sinun on helppo valita työhön parhaiten sopiva kone. Lisää kone vuokrakoriin ja valitse nouto tai toimitus työmaalle – asia on hoidettu kerralla, muutamalla painalluksella.

Sopiva kone on myös taloudellisesti järkevin valinta. Liian suuresta koneesta ei kannata maksaa ylimääräistä ja liian pienellä työ on hankalaa tai mahdotonta. Projektin edetessä tarve voi muuttua, ja kone voi olla fiksumpaa vaihtaa pienempään tai suurempaan.

Muista lisävarusteet Easyn avulla

Renta Easy ehdottaa sinulle olennaisia lisävarusteita, joita saatat tarvita, kuten turvavaljaita ja jatkojohtoja.

Katso koneen saatavuus

Renta Easyn kautta näet suoraan koneiden sen hetkisen saatavuuden Rentan eri toimipisteillä. Tämä vähentää tarvetta ylimääräisille tiedusteluille. Ei tarvitse huolestua, mikäli kone ei juuri nyt näytä olevan lähimmän toimipisteen varastossa. Järjestämme sopivan koneen sinulle tilauksesta ja vahvistamme saatavuuden sekä toimitusaikataulun.

Tarkista sopimushinnat ja kustannukset

Renta Easy tekee kustannusten hallinnasta helppoa ja tuottaa sinulle säästöjä. Näet omat yritysasiakkaan sopimushinnat suoraan Easyn katalogista. Näet myös laitteiden kustannukset työmaan ajalta. Voit myös tilata automaattisia kalustolistauksia sähköpostiisi.

Räätälöi oma katalogi suosikkituotteistasi

Voit lisätä vuokratuotteita omaksi listaksi suosikki-painikkeen avulla. Näin löydät usein tarvitsemasi koneet ja laitteet helpommin.

Palauta kone helposti heti, kun tarve päättyy

Käyttämättömiä laitteita ei kannata seisottaa lojumassa työmaalla. Sekä sinun, Rentan että ympäristön kannalta koneet kannattaa palauttaa heti kun niitä ei enää tarvita, tai vaihtaa sopivampaan. Näin sinä säästät vuokrakustannuksissa ja kaluston käyttöaste pysyy tehokkaana.

Käyttöasteella on tutkitusti suurin merkitys koneen elinkaaren hiilijalanjälkeen, joten turhan seisonnan vähentäminen on paitsi taloudellisesti järkevää, myös tehokas ympäristöteko.

Renta Easy auttaa sinua tunnistamaan ja palauttamaan ylimääräiseksi jääneen kaluston.

Ota Easy haltuun!

Vuokraaminen Easyn kautta