Skip to content
Sulje

Olosuhdehallinta- ja mittauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka ulottuvat kosteusmittauksista tiiviysmittauksiin ja lämpökuvauksiin. Kaikki palvelumme ovat suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen laadun, tarkkuuden ja luotettavuuden.

Tutustu palveluihimme ja löydä ratkaisut, jotka sopivat sinun tarpeisiisi

Palvelumme

Tutustu monipuoliseen palveluvalikoimaamme, joka kattaa kaiken tarvittavan rakennusprojektisi onnistumiseen
Pölynhallinta
Tehokkaat ratkaisut pölynhallintaan kaikenkokoisiin tarpeisiin – laitteet, suunnittelu, asennus, ylläpito, mittaukset ja raportointi. Palvelumme kattaa niin yritykset kuin yksityisetkin.
Rakennusaikainen lämmitys
Kattavat lämmitysratkaisut jokaiseen kohteeseen, kaikilla energiamuodoilla. Tarjoamme laitteet ja asiantuntevan palvelun suunnittelusta ylläpitoon.
Kosteudenhallinta
Kriittinen osa projektin aikataulua ja laatua. Tarjoamme tehokkaat ratkaisut kaikenkokoisiin kosteudenhallinnan tarpeisiin.
Kosteusmittaukset
Laaja-alaiset kosteusmittaukset, mukaan lukien betonin, eristetilojen ja puun kosteus sekä päällystettävyys. Tarjoamme myös kattavat tutkimukset.
Tiiviysmittaukset
Asiantuntemusta ja modernia kalustoa rakennusten tiiviysmittauksiin, jotka vaikuttavat merkittävästi energiatehokkuuteen ja asumiskustannuksiin.
Lämpökuvaukset
Edullinen ja luotettava tapa tunnistaa rakennuksen ongelmakohdat. Käytämme kalibroituja laitteita ja VTT-sertifioituja ammattilaisia.
Kosteuskoordinaattori
Varmistamme kosteusturvallisen rakennusprojektin kaikissa vaiheissa pätevän kosteuskoordinaattorin avulla.
Kosteuskartoitukset
Kattavat palvelut vesivahinkojen hallintaan, vuotokohtien paikannuksesta vaurioiden kartoitukseen ja rakenneosien tutkimuksiin.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Hieno juttu! Edetään tällä tavalla:

1. Ota yhteys lähimpään Rentan toimipisteeseen ja kerro projektistasi

2. Teemme sinulle viipymättä tarjouksen sopivasta kokonaisuudesta

3. Otamme toiveesi ja palautteesi huomioon kun toteutamme projektin

Renta
Olosuhdehallinta

Oikeat olosuhteet sujuvalle ja laadukkaalle rakentamiselle koko Suomeen.

Suomen säät, kylmyys ja kosteus luovat oman haasteensa rakentamiselle. Olosuhdehallinnalla tarkoitetaan rakennusaikaisen lämpötilan, kosteuden ja pölyn hallintaa.

Lämmityksen ja kuivauksen lisäksi jäähdytys, kostutus, pölyntorjunta sekä seuranta, mittaukset ja raportointi kuuluvat olosuhdehallinnan kokonaisuuteen.

Olosuhdehallinnalla varmistetaan että työ pysyy aikataulussa, työympäristö vakaana, materiaalit kunnossa ja lopputulos laadukkaana. Samalla minimoidaan jälkikorjauksien ja valmiin rakennuksen ongelmien mahdollisuudet.

Tarjoamme mielellämme olosuhdehallintaa kokonaispalveluna, koko projektin ajalle, kaikkialla Suomessa.

Paras projekti ja lopputulos syntyy silloin kun pääsemme jo suunnitteluvaiheessa mukaan kartoittamaan sopivan ratkaisun.

Löydä lähin toimipisteesi