Skip to content
Sulje

Vastuullisuus

Rentan toiminnan päivästä yksi määrittänyt lupaus, luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, pitää sisällään vastuun niin ihmisistä, ympäristöstä kuin yhteiskunnasta laajemminkin. Käytämme Rentan kestävän kehityksen tavoitteiden, toimenpiteiden ja ratkaisujen kohdalla yhteistä tunnusta – Renta Future.

Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia

Rentan toiminnan päivästä yksi määrittänyt lupaus, luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, pitää sisällään vastuun niin ihmisistäympäristöstä kuin yhteiskunnasta laajemminkin.

Lupauksen pitäminen on meille hyvin tärkeää. Se näkyy yrityksen arvoissa, toimintaohjeissa, kulttuurissa sekä valinnoissa ja arkipäiväisissä teoissa.Vastuullisuus liittyy kestävään kehitykseen.

Meille vastuullisuus on valintoja, jotka ovat pitkällä tähtäimellä oikeita sekä moraalisesti että liiketoiminnan kannalta. Valintoja, jotka ottavat huomioon ympäristön, yhteisön sekä taloudellisen kestävyyden.

Siksi haluamme edistää vastuullista ja tulevaisuuden kannalta kestävää kehitystä kolmella tavalla: 1) tehden itse asiat paremmin, 2) auttaen kumppaneitamme tekemään parempia valintoja, sekä myös 3) vaikuttaen positiivisesti paikallisiin yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Rentan toiminnan, eli modernin konevuokrauksen ytimessä on tehokkaan kiertotalouden edistäminen. Sen avulla voimme jakaa arvokkaita resursseja, ja siten tehdä samat työt sekä talouden että ympäristön kannalta tehokkaammin.

Avoimuus, luottamus ja keskinäinen kunnioitus muodostavat Rentan voittavan kulttuurin. Haluamme huolehtia työturvallisuudesta, työhyvinvoinnista, mahdollisuuksista vaikuttaa ja kehittää osaamistaan sekä yhdenvertaisesta kohtelusta. Uskomme, että hyvinvointi heijastuu myös asiakkaisiin ja kumppaneihin.

Meille on kunnia-asia, että sanat ja teot kohtaavat. Siksi kuuntelemme aktiivisesti sekä omaa väkeä että asiakkaitamme. Edistämme työturvallisuutta kaluston, palveluiden ja turvallisuustiedon kautta.

Vaikutamme aktiivisesti alan järjestöissä. Tuemme huippu-urheilun lisäksi laajasti myös paikallistason ja nuorten liikuntaa.Haluamme olla myös tulevaisuutesi arvoisia ammattilaisia.

Käytämme Rentan kestävän kehityksen tavoitteiden, toimenpiteiden ja ratkaisujen kohdalla yhteistä tunnusta – Renta Future.

Artikkelit

Ladataan..