Vastuullisuus

Rentan toiminnan päivästä yksi määrittänyt lupaus, luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, pitää sisällään vastuun niin ihmisistä, ympäristöstä kuin yhteiskunnasta laajemminkin. Käytämme Rentan kestävän kehityksen tavoitteiden, toimenpiteiden ja ratkaisujen kohdalla yhteistä tunnusta – Renta Future.

Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia

Rentan toiminnan päivästä yksi määrittänyt lupaus, luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, pitää sisällään vastuun niin ihmisistä, ympäristöstä kuin yhteiskunnasta laajemminkin.

Lupauksen pitäminen on meille hyvin tärkeää. Se näkyy yrityksen arvoissa, toimintaohjeissa, kulttuurissa sekä valinnoissa ja arkipäiväisissä teoissa.

Vastuullisuus liittyy kestävään kehitykseen.

Meille vastuullisuus on valintoja, jotka ovat pitkällä tähtäimellä oikeita sekä moraalisesti että liiketoiminnan kannalta. Valintoja, jotka ottavat huomioon ympäristön, yhteisön sekä taloudellisen kestävyyden.

Siksi haluamme edistää vastuullista ja tulevaisuuden kannalta kestävää kehitystä kolmella tavalla: 1) tehden itse asiat paremmin, 2) auttaen kumppaneitamme tekemään parempia valintoja, sekä myös 3) vaikuttaen positiivisesti paikallisiin yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Rentan toiminnan, eli modernin konevuokrauksen ytimessä on tehokkaan kiertotalouden edistäminen. Sen avulla voimme jakaa arvokkaita resursseja, ja siten tehdä samat työt sekä talouden että ympäristön kannalta tehokkaammin.

Avoimuus, luottamus ja keskinäinen kunnioitus muodostavat Rentan voittavan kulttuurin. Haluamme huolehtia työturvallisuudesta, työhyvinvoinnista, mahdollisuuksista vaikuttaa ja kehittää osaamistaan sekä yhdenvertaisesta kohtelusta. Uskomme, että hyvinvointi heijastuu myös asiakkaisiin ja kumppaneihin.

Meille on kunnia-asia, että sanat ja teot kohtaavat. Siksi kuuntelemme aktiivisesti sekä omaa väkeä että asiakkaitamme. Edistämme työturvallisuutta kaluston, palveluiden ja turvallisuustiedon kautta. Vaikutamme aktiivisesti alan järjestöissä. Tuemme huippu-urheilun lisäksi laajasti myös paikallistason ja nuorten liikuntaa.

Haluamme olla myös tulevaisuutesi arvoisia ammattilaisia.

Käytämme Rentan kestävän kehityksen tavoitteiden, toimenpiteiden ja ratkaisujen kohdalla yhteistä tunnusta – Renta Future.

Renta Future -logo.

RENTA FUTURE

Tutustu toimenpiteisiin ja periaatteisiin

FUTURE FLEET

– tulevaisuuden koneet ja laitteet

Artikkelit

Vastuullisuuden ABC

Vastuullisuuden ABC

Renta haluaa edistää kestävää kehitystä tukevan tiedon saatavuutta kaikin tavoin ja kaikilla tasoilla. Ota tästä termit haltuun – ja vinkkaa meille uusista!

lue lisää
Renta mukana rakentamassa hiilineutraaleja hiihtoviikkoja

Renta mukana rakentamassa hiilineutraaleja hiihtoviikkoja

Renta mukana rakentamassa hiilineutraaleja hiihtoviikkojaHelsinki Ski Weeks -tapahtumaa rakennetaan ja ylläpidetään Rentan kaluston voimin. Hiilineutraali tapahtuma tuo hiihtämisen iloa niin kaikille avointen, ilmaisten hiihtomahdollisuuksien kuin eturivin tähtien...

lue lisää
Täyssähkökoneet arkipäiväistyvät

Täyssähkökoneet arkipäiväistyvät

Täyssähkökoneet arkipäiväistyvätTeksti: Simo Vilhunen / simovilhunen.com Mika Heikkilä, miksi Renta investoi täyssähkökalustoon? –Me olemme kiinnostuneita ympäristöstä, samalla tavalla kuin kaikki yritykset, jotka katsovat asioita eteenpäin. –Tämä sopii myös Rentan...

lue lisää
Rakenna ja remontoi vuokratyökaluilla ja koneilla

Rakenna ja remontoi vuokratyökaluilla ja koneilla

Rakenna ja remontoi vuokratyökaluilla ja koneillaEtenkään isoja ja kalliita koneita, joita tarvitaan vain vähän, on turha ostaa omaksi.Teksti: Anu VäliläRemonteissa tarvitaan paljon työkaluja ja koneita, mutta harvalla on remonttivälineitä joka lähtöön. Jos poraa,...

lue lisää
Urheiluklubit

Urheiluklubit

Urheiluklubit Vuonna 2019 Rentalla päätettiin panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja oivaksi keinoksi löytyivät vapaa-ajan klubit. Klubit ovat työntekijöiden perustamia yhteisöjä joita yritys tukee ja täten kannustaa työntekijöitä pitämään huolta...

lue lisää