Skip to content
Sulje

Sponsorointi

Huippu-urheilun, liikunnan sekä tapahtumien tukeminen on Rentalle tapa kantaa sosiaalista vastuuta ja kertoa arvoistamme.

Team Renta Sponsorointimme keihäänkärki

Team Renta koostuu suomalaisista huippu-urheilijoista.

Haluamme tuellamme edistää suomalaista huippu-urheilua sekä mahdollistaa urheilijoille ammattimaiset olosuhteet.

Team Rentan urheilijat jakavat kanssamme samanlaiset arvot niin urheilijoina kuin siviilihenkilöinä.

Meille kumppanuus on muutakin kuin logo rinnassa. Haluamme toteuttaa yhdessä luovia projekteja, sekä tukea urheilijoiden intohimoja ja ideoita heitä tarkasti kuunnellen.

Olemme vastuullinen ja pitkäjänteinen kumppani kaikessa toiminnassamme – myös urheilijoille. Meille urheilijan tekemisen tasolla ja esikuvana olemisella on suurempi merkitys kuin pelkällä kilpailumenestyksellä.

Renta tapahtumien mahdollistajana

Rentan tiloja ja kalustoa käytetään jatkuvasti erilaisten ja erikokoisten tapahtumien infraan ja palveluihin. Meiltä löydät esimerkiksi tapahtumiin tarvittavat tilat, telineet, aidat sekä sähköistys, valaistus- ja lämmitysratkaisut.

Renta Future Stars

Huippu-urheilun lisäksi tuemme paikallisia urheilijoita, joukkueita, seuroja ja yhteisöjä. Meille on kunnia-asia mahdollistaa liikunnan riemua ja tarjota mahdollisuuksia harrastamiseen ruohonjuuritasolta lähtien. Paikallisuus on iso osa Rentan identiteettiä – peruspilari numero yksi.

Haluamme yrityksenä kantaa näin vastuuta liikunnan ja urheilun tulevaisuudesta. Käytämme paikallisista yhteistöistä nimeä Renta Future Stars.

Renta Future Starsin innoittavina kasvoina toimivat nuoret suomalaiset, joiden matkaa olemme tukemassa.