Työmaan sähköistys ja valaistus palveluna

Rentalta saat kaluston ja kaikki työmaan sähkö- ja valaistusasennukset, ylläpidon ja suunnittelun vankalla kokemuksella. S1 -sähköpätevyys oikeuttaa meidät toimimaan eri sähkötöiden parissa.

Työmaan tilapäinen sähköistys ja valaistus Rentalta

Rentalta saat kaluston ja kaikki työmaan sähkö- ja valaistusasennukset, ylläpidon ja suunnittelun vankalla kokemuksella. S1 -sähköpätevyys oikeuttaa meidät toimimaan eri sähkötöiden parissa.

Renta on täyden palvelun talo. Meiltä saat mm sähkösuunnitelmat, maa- ja aluekaapeloinnit, ilmajohtoasennukset ja kameravalvonnat, aluevalaistukset, liittymisjohtoasennukset ja pienvenesatamien sähköistykset – sekä kaiken tarvittavan vuokrakaluston. Työmaalle, tapahtumiin tai minne ikinä sähköä ja valoa tarvitsetkaan.

Meidän tehtävämme on tarjota sinun tarpeisiisi järkevin ratkaisu ja helpottaa arkea työmaalla. Vankka ammattitaito, joustavuus ja halu palvella. Niillä ansaitsemme luottamuksesi.

Kaikki tilapäiseen työmaasähköistykseen ja työmaavalaistukseen tarvittavat laitteet ja ammattitaitoiset palvelut saat lähimmästä Rentan konevuokraamosta.

Vuokraa meiltä sähköistyskalusto ja valaistuskalusto, mm.:

  • Alakeskukset 16 A, 32 A, 63 A ja 125 A
  • Pääkeskukset 63 A, 160 A, 250 A, 400 A ja 630 A
  • Jatkojohdot 
  • Sähkögeneraattorit 1–80 kVA
  • Hinattavat sähkögeneraattorit 12–20 ja 20–20 kVA
  • Valomastot led-heittimillä
  • Työmaavalaisimet, turvatalaisimet, led-valonauhat, valaisinmuuntajat, ketjutettavat loisteputkivalaisimet, led-valonheittimet, valaisimien jalustat, led-syväsäteilijät

 

 

Töitä tehdään asiakkaan tarpeet ja aikataulut huomioiden eikä mitään toimeksiantoa ole koettu liian pieneksi. Avoin ja jatkuva kommunikaatio asiakkaan kanssa on tärkeää. Varmistamme, että asiakas tietää mitä on tehty, miten työ jatkuu ja milloin. Luottamus on kaikki kaikessa.

Työmme laadusta ja asiakastyytyväisyydestä kertoo jotain se, että meillä on paljon pitkäaikaisia asiakkuuksia, jotka projektista ja vuodesta toiseen tilaavat työmaapalvelut meiltä.” 

– Antero Anttila, tuotelinjapäällikkö / työmaapalvelut

Sähkösuunnittelu & valaistussuunnittelu

Rentan henkilöstöllä on vankka kokemus työmaiden kalustosta sekä laadukkaasta suunnittelu- ja asennuspalvelusta. Saat kaiken tarvitsemasi kätevästi meiltä. 

Tehtävämme on luoda työmaalle turvalliset, oikein mitoitetut ja toimivat olosuhteet. Yli- tai alimitoitettu kalusto on aina virhe. Huomioimme jokaisen asiakkaan ja kohteen tarpeet ja suunnittelemme niihin kustannustehokkaimman ratkaisun.

Asennus

Asennamme työmaiden sähköistykset ja valaistukset alusta loppuun saakka ylläpitoa unohtamatta. Meiltä saat sähkösuunnitelmat, maa- ja aluekaapeloinnit, ilmajohtoasennukset, liittymisjohtoasennukset, aluevalaistukset ja kameravalvonnat ammattitaidolla. 

Sähköpätevyytemme 1 (S1) antaa oikeuden toimia kattavasti työmaan kaikkien sähkötöiden parissa. Toimimme kaikissa sähköasennuksissa turvallisesti ja huolellisesti. Sähköasentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia.

Ylläpito ja huolto

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, joten sähköistys- ja valaistuskalustomme on aina huollettu ja kunnossa. Sovittaessa huolehdimme kaluston ylläpidosta ja huollosta koko projektin ajan. Meiltä saat myös apua yllättäviin tilanteisiin ja tarpeisiin. 

Esittele meille kohde – etsitään ratkaisu yhdessä

Rentan vuokraamoista saat vuokralle kaiken tarvitsemasi kaluston. Voit myös heittää meille haasteen: esittele projekti ja pyydä meiltä ehdotus miten toteuttaisimme kohteen sähköistyksen ja valaistuksen? 

Panostamme erityisesti työn laatuun ja asiakaspalveluun. Työturvallisuus on meille ykkösasia. Kauttamme saat laajasti kaikki palvelut niin pieneen, kuin isoonkin projektiin. Huomioimme jokaisen asiakkaan tarpeet ja pyrimme löytämään niihin kustannustehokkaimman ratkaisun.

Saat Rentalta niin kattavaa sähköistyksen ja valaistuksen palvelua kuin tarvitset – myös täysin avaimet käteen -projektina. Meiltä löytyy vankka kokemus ja tarvittavat sähköpätevyydet (S1) vaativista kohteista. Toisaalta mikään projekti ei ole meille liian pieni. Ota yhteyttä ja kysy lisää.