Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Lahti

Renta Lahti on paikallinen konevuokraamo Lahessa. Vuokraamme nostimet, maanrakennuskoneet, yleisimmät rakennuskoneet, sähköistys- ja valaistuskaluston, tieliikennekaluston, aidat ja muut turvallisuuskaluston. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Kasaajankatu 26, 15150 Lahti
YHTEYSTIEDOT 040 161 1916 lahti@renta.fi

Henkilökunta

Matti Korhonen
Aluemyyntipäällikkö, Lahti
050 596 8826
matti.korhonen@renta.fi
Toni Peltokoski
Aluemyyntipäällikkö, Lahti
050 346 4648
toni.peltokoski@renta.fi
Joni Lång
Toimipisteen esimies
044 016 9083
joni.lang@renta.fi

Lahessa koneet vuokraa Renta Lahti

 

”Vuokraamme nostimet, maanrakennuskoneet, rakennuskoneet, sähköistys- ja valaistuskaluston, tieliikennekaluston, kopit, telineet, aidat ja muun turvallisuuskaluston.

Meiltä saat aina joustavaa, paikallista palvelua. Tervetuloa!

–Joni Lång, toimipisteen esimies – Lahti

Löydät meidät Lahden itäpuolelta, Kujalan alueelta

Aja Nastolantien (tie 312) ympyrästä Kujalankadulle ja käänny siitä Kasaajankadulle. Pysäköi Kasaajankatu 26 pihalle, vapaille paikoille.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Lahden konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue