Renta Easy

Renta Easy – konevuokraamo taskussasi!

Lataa ilmaiseksi tai käytä selaimella:

      

Mikä on Renta Easy?

 

Renta Easy on sovellus, jolla vuokraat ja hallitset kalustoa vaivattomasti 24/7. Selkeä ja läpinäkyvä tilannekuva kalustoon ja kustannuksiin. Älykkäät ominaisuudet helpottavat työtäsi.

Renta Easy on täysin ilmainen käyttää ja voit ladata sen helposti AppStoresta, Google Play -kaupasta tai käyttää selaimellasi osoitteessa www.rentaeasy.fi. Rekisteröityminen on helppoa, ja voit luoda tilin muutamassa minuutissa.

Renta Easy -sovelluksen ominaisuuksia

Konevuokraus ympäri vuorokauden

Renta Easy mahdollistaa konevuokrauksen ympäri vuorokauden, joten saat tilattua kaluston nappia painamalla, kelloon katsomatta.

Ilmoitukset käyttämättömistä vuokrakoneista

Renta Easy ilmoittaa käyttämättömistä vuokrakoneista, jotta voit välttää turhia vuokrakuluja. Näin voit suunnitella kaluston käytön tehokkaasti.

Listaa vuokrakonesuosikkisi

Renta Easy listaa vuokrakonesuosikit, jotta voit löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan kaluston helposti. Suosikkeihin tallentamasi kalustot ovat aina nopeasti käytettävissä.

Tehokas työmaan kulujen hallinta

Renta Easy mahdollistaa työmaan kulujen helpon hallinnan ja tarkan seurannan. Näet aina ajantasaisen tiedon vuokrakustannuksista ja voit suunnitella kaluston käytön kustannustehokkaasti.

Tilaa vuokrakoneiden huollot, tankkaukset ja lataukset

Tilaa vuokrakoneiden huollot, tankkaukset tai lataukset helposti ja kustannustehokkaasti Renta Easyn avulla. Sovellus auttaa pitämään huollot ja tankkaukset ajan tasalla, mikä vähentää odottelua ja parantaa projektin tehokkuutta.

Ajastettu kalustolistaus

Voit tilata ajastetut kalustolistat suoraan sähköpostiisi, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa kalustotietojen etsimiseen. Varmista tarkka seuranta vuokralla olevista koneista ja vältä turhat vuokrakustannukset.

Tarkastele koneiden livesijaintia

Renta Easyn avulla voit seurata vuokrakoneiden sijaintitietoja, joka auttaa paremman logistiikan suunnittelussa. Näin voit minimoida turhat kuljetukset ja optimoida kaluston käytön.

Ota Easy haltuun:

Kuinka otan sovelluksen käyttöön

Kuinka vuokraan Easyn kautta

Kuinka hallitsen vuokrakalustoani

Yritystunnukset

Usein kysytyt kysymykset

Nostoja ominaisuuksista:

Hyödynnä Rentan koneiden tarjoamaa dataa

Automatisoidut kalustolistat

Esitteitä (pdf):