Renta Easy

Renta Easy – konevuokraamo taskussasi!

Lataa ilmaiseksi tai käytä selaimella:

      

Konevuokraamo taskussasi

Sovellus, jolla vuokraat ja hallitset kalustoa vaivattomasti 24/7. Selkeä ja läpinäkyvä tilannekuva kalustoon ja kustannuksiin. Älykkäät ominaisuudet helpottavat työtäsi. Renta Easyn käyttö on vaivatonta ja ilmaista.

  • avoimuutta ja säästöjä vuokraajille
  • isojen koneiden telematiikkatiedot, sijainti, sekä huoltojen ja tankkausten tilaukset
  • koneet tehokkaassa käytössä – budjetti ja ympäristö kiittävät

Vuokraa, hallitse & säästä – nappia painamalla, kelloon katsomatta!

MIKÄ ON RENTA EASY?

Konevuokraamoketju Rentan kehittämä vuokraus- ja kalustonhallintasovellus. Sovellus on ladatavissa AppStoresta ja Google Play  kaupasta. Sovellus toimii myös selaimella osoitteessa: www.rentaeasy.fi

HALLITSE VUOKRAKALUSTOA

Renta Easy -sovelluksen avulla käyttäjä voi vuokrata ja hallita kalustoa. Käyttäjä pystyy helposti tarkistamaan päivittäiset ja kuukausittaiset kalustokustannukset. Lisäksi sovelluksen avulla pystyy tarkastelemaan kalustoa työmaittain. Työmaan hallinta on helpompaa, kun vuokraaja tietää missä kalusto on vuokralla ja kuinka paljon se kustantaa. Myös ylimääräinen kalusto on mahdollista palauttaa Easyn kautta!

MONIPUOLISIA OMINAISUUKSIA

Käyttäjä pystyy myös tarkastelemaan vuokralla olevien suurien koneiden telematiikkatietoja. Sovellus näyttää koneiden käyttötunnit ja live sijainnin. Täten koneiden ei tarvitse olla käyttämättömänä työmaalla!

KONEVUOKRAAMO TASKUSSASI

Pystyt vuokraamaan koneita joko noudolla tai toimituksella. Saat tilattua koneillesi myös huolto- ja tankkauspalveluita. Näet myös kaikkien koneiden tekniset tiedot sekä paikkakuntakohtaiset saatavuudet. Sovelluksen avulla sinulla on konevuokraamo taskussasi!

KUINKA VOIN REKISTERÖITYÄ?

Sovelluksen etusivulla on “Luo tili” -näppäin, josta pääset luomaan tilin. Jokainen käyttäjä luo “yksityishenkilön” -tunnukset, jonka jälkeen haetaan “yrityskäyttäjän” -tunnuksia. Yritystunnukset jakaa yrityksen pääkäyttäjä tai Rentan Admin.

MISTÄ SOVELLUKSEN VOI HANKKIA JA KUINKA PALJON SE MAKSAA?

Sovellus on ladattavissa Google Play-kaupasta ja AppStoresta sekä käytettävissä yleisimmillä selaimilla. Renta Easyn käyttäminen on 100% ilmaista!

Ota Easy haltuun:

Kuinka otan sovelluksen käyttöön

Kuinka vuokraan Easyn kautta

Kuinka hallitsen vuokralla olevaa kalustoani

Yritystunnukset

Usein kysytyt kysymykset

Nostoja ominaisuuksista:

Hyödynnä Rentan koneiden tarjoamaa dataa

Automatisoidut kalustolistat

Esitteitä (pdf):