Skip to content
Sulje

Future Fleet

Rentan Future Fleet koostuu koneista ja laitteista, jotka edustavat tulevaisuuden teknologioita.

Tutustu valikoimaan

Mistä on kyse?

Rentan Future Fleet koostuu koneista ja laitteista, jotka edustavat tulevaisuuden teknologioita. Future Fleet -tunnuksen saadakseen laitteiden täytyy tarjota selkeästi parempaa ympäristötehokkuutta, työturvallisuutta tai päästöttömyyttä kuin tämän hetken markkinan valtavirtaa edustavat vaihtoehdot.

Mitä hyötyä?

Future Fleet -tunnus auttaa edelläkävijöitä löytämään edistyksellisimmät koneet ja laitteet Rentan valikoimasta. Future Fleet -tunnus auttaa meitä kertomaan mihin suuntaan rakennuskoneiden ja -laitteiden maailma kehittyy.

Uudet teknologiat tulevat markkinoille vähitellen, ja siksi tiettyjä laitteita on vuokravalikoimassa rajoitettu määrä. Meille on tärkeää saada käytännön kokemuksia sellaisista laitteista, jotka edustavat tulevaisuuden valtavirtaa. Samalla voimme ”avata peliä” myös käyttäjien suuntaan. Vuokraus tarjoaa oivan mahdollisuuden saada kokemuksia tulevaisuuden laitteista.

Esimerkkejä:

Future Fleet -maininnan ansaitsevat esimerkiksi täyssähköiset kuukulkijat ja pyörökuormaajat, joiden päästöttömyys ja hiljainen melutaso tekevät ne erittäin houkutteleviksi sisätiloihin ja muihin kohteisiin joissa nämä ominaisuudet ovat tärkeitä.
Toinen esimerkki on alipaineistajien yhteydessä käytettävät automaattiset paineentasaimet, joiden avulla voidaan sekä merkittävästi vähentää työmaan lämpöhukkaa että estää paine-eroista johtuvia pölyvuotoja.

Tutustu
valikoimaan

Kaikki Future Fleet -koneet löydät täältä!

Future Fleet -tarrasta tunnistat tulevaisuuden koneet

Etsi vihreä Future Fleet -tunnus Rentan valikoimasta helpottaaksesi ympäristöystävällisempien koneiden ja laitteiden löytämistä. Tunnuksen saaneet laitteet edustavat alan edistyksellisintä teknologiaa ja parantavat työturvallisuutta.