Skip to content
Sulje

Taloudellinen kestävyys

Rentan tavoite on auttaa sinua säästämään sekä rahaa että ympäristöä, tinkimättä kaluston laadusta ja saatavuudesta. Säästyneet rahat voit investoida esimerkiksi henkilöstön hyvinvointiin.

Renttaaminen tehostaa kaluston ja pääoman käyttöä

Joskus kone kannattaa omistaa. Useimmiten vuokraaminen on paljon tehokkaampaa paitsi ympäristön, myös yrityksen talouden näkökulmasta.

Ydinkysymys – tässäkin – on koneiden todellinen käyttöaste. Siksi käyttöasteen ja kustannusten hallinnan pitää olla mahdollisimman avointa ja helppoa.

Vuokraaminen mahdollistaa satunnaisemmin tarvittavan erikoiskaluston tehokkaan käyttöasteen ja sujuvat työsuoritukset.

Laadukas, kestävä ja moderni, ympäristön kannalta parempi kalusto on arvokkaampaa.

Me pystymme korkean käyttöasteen ansiosta investoimaan esimerkiksi korkeamman hintaisiin täyssähkönostimiin, ja tuomaan ne vuokraajien käyttöön järkevään hintaan.

Renta Easy on työkalu kaluston optimointiin. Sovellus tarjoaa reaaliaikaisen näkymän kaluston käyttöasteeseen ja kustannuksiin. Se tekee vuokrauksesta, palauttamisesta sekä vaihtamisesta vaivatonta.

Rentan tavoite on auttaa sinua säästämään sekä rahaa että ympäristöä, tinkimättä kaluston laadusta ja saatavuudesta. Säästyneet rahat voit investoida esimerkiksi henkilöstön hyvinvointiin.

Voittajat kantavat vastuuta

Vastuullisuus ei ole enää mikään kiva lisä, vaan siitä on tulossa yrityksille suoranainen elinehto – myös rakennusalalla. Alansa johtavat yritykset näyttävät mallia muille. Ne, jotka haluavat pärjätä pitkässä juoksussa, etsivät toiminnastaan ja kumppaneiltaan ratkaisuja, jotka auttavat toimimaan kestävämmin ja vastuullisemmin.

Vastuullisuus tähtää planeetan ja ihmisten tulevaisuuden turvaamiseen, mutta ottamalla vastuullisuuden tosissaan yritys voi turvata myös oman tulevaisuutensa markkinoilla.

FIBSin Yritysvastuu 2019 -tutkimukseen vastanneista Suomen 1000 suurimman yrityksen johtajista 99% piti vastuullisuutta olennaisena, 93% uskoi vastuullisuuden merkityksen kasvavan ja 76% uskoi vastuullisuusresurssien ja -investointien kasvavan viiden vuoden aikana. Yrityksistä 85% oli kestävään kehitykseen liittyviä tavoitteita. Yli puolet suurista yrityksistä oli täysin sama mieltä siitä, että vastuullisuuden liiketoimintahyöty on siihen käytettyjä resursseja suurempi.

Vastuullisuuden merkitys ja resurssit olivat yrityksissä korkeammalla tasolla kuin koskaan. Johtavat yritykset ymmärtävät siis jo varsin hyvin vastuullisuuden merkityksen. Vastuullisuuskysymyksissä epäonnistuminen on muodostumassa koko ajan isommaksi riskiksi. Vastuullisuuden hyödyt sekä maineelle että suoraan taloudelle käyvät yrityksille selkeämmäksi.

Me Rentalla uskomme, että vastuullisuus lisääntyy sitä nopeammin, mitä enemmän ja selkeämmin asiasta puhutaan ja mitä vaivattomampaa vastuullisten valintojen tekeminen on.

Resurssitehokkuus on kaikkien etu

Koneiden valmistaminen vaatii luonnonvaroja. Omistaminen ja ylläpitäminen vaatii pääomaa ja työpanoksia. Kaikki näistä ovat rajallisia resursseja, joiden tuhlausta kannattaa välttää – niin talouden kuin ympäristön kannalta.

On meidän kaikkien etu, että markkinoille valmistetaan tarpeen mukainen määrä kestäviä, ympäristöystävällisiä ja tehtävässään tehokkaita koneita, jotka ovat tarpeen mukaan helposti saatavilla sinne missä niitä tarvitaan.

On meidän kaikkien etu, etteivät koneet seiso turhan panttina kustannuksia keräämässä, aiheuta vaaratilanteita tai jää romuna seisomaan jonnekin varikon nurkkaan.

Useimmiten erilaisen rakennuskaluston tarve ja tehokas käyttöaste vaihtelevat suuresti projektin sisällä. Tässä tilanteessa omiin koneisiin investoidut resurssit eivät ole tehokkaassa käytössä. Samaa voi sanoa vuokratusta koneesta, joka on kolme kuukautta työmaalla, jonka aikana aktiivisessa käytössä vain seitsemänä päivänä.

Päästö- ja resurssitehokkuuden tavoittelu sekä hyödyttää yrityksen mainetta että tuo kustannusetuja.

Paikalliset konevuokraamosi

Vuokraamomme palvelevat arkisin (Ma-Pe) kello 7.00 – 16.30.

 

TOIMIPISTEET