Skip to content
Sulje

Renta Sertifikaatit Laadun ja Luotettavuuden Takuu

Renta on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita, ympäristövastuullisuutta ja turvallisia työoloja.

Tämä sitoutuminen näkyy myös kansainvälisissä ja kotimaisissa sertifikaateissa, joita olemme saaneet toimintamme tunnustukseksi.

Sitoutumisemme Laatuun, Ympäristöön ja Turvallisuuteen

ISO 9001 – Laadunhallintajärjestelmä

ISO 9001 -sertifikaatti todistaa, että Rentan laadunhallintajärjestelmä täyttää kansainväliset standardit. Se kuvastaa sitoutumistamme asiakastyytyväisyyteen ja jatkuvaan prosessien parantamiseen.

ISO 14001 – Ympäristöhallintajärjestelmä

ISO 14001 -sertifikaatti osoittaa, että olemme sitoutuneet ympäristön suojeluun ja ympäristövaikutusten jatkuvaan vähentämiseen. Se on osoitus vastuullisesta toiminnastamme ympäristönsuojelun alalla.

ISO 27001 – Tietoturvanhallintajärjestelmä

ISO 27001 -sertifikaatti osoittaa, että olemme sitoutuneet suojaamaan tietoja sekä tietojärjestelmiä tietoturvariskien hallinnan ja tietoturvan parhaita käytäntöjä noudattaen. Tämä sertifikaatti korostaa Rentan sitoutumista tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden varmistamiseen kaikissa toiminnoissamme.

ISO 45001 – Työterveys ja -turvallisuus

ISO 45001 -sertifikaatti vahvistaa Rentan sitoutumisen työterveyteen ja -turvallisuuteen. Se todistaa, että työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

Avainlippu – Suomalaisen Työn Liiton Tunnus

Avainlippu on suomalaisen työn laadun ja kotimaisuuden symboli. Se kertoo, että palvelumme tukee suomalaista työtä ja edistää kotimaista taloutta.

Renta Työmaapalvelut - Työmaatilat

RALA-pätevyys

RALA-pätevyys on osoitus rakentamisen laadusta ja luotettavuudesta. Se kertoo, että olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani rakentamisen alalla.