Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Kouvola

Paikallinen rakennuskonevuokraamo Kouvolassa. Vuokraamme mm. nostimet, maanrakennuskoneet, sähköistys- ja valaistuskalustoa ja yleisimpiä rakennuskoneita! Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Teollisuuskaari 24, 45740 Kuusankoski
YHTEYSTIEDOT 040 161 1925 kouvola@renta.fi

Henkilökunta

Timo Pyykkö
Toimipisteen esimies, Kouvola
040 519 0188
timo.pyykko@renta.fi

Renta Kouvola – paikallista konevuokrausta vahvalla ammattitaidolla

 

”Kouvolan Renta palvelee sinua Pohjois–Kymenlaakson alueella. Meiltä löytyy nostimet, työmaatilat, koneet, telineet sekä kattavat työmaapalvelut jokaiseen projektiin.

Toimintamme perustuu paikallisuuteen, hyvään asiakaspalveluun sekä vahvaan kokemukseen ja ammattitaitoon. Meidän tavoitteena on, että sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Voit luottaa siihen, että meiltä saat oikeat koneet, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

–Timo Pyykkö, toimipisteen esimies – Kouvola

Löydät meidät Heinharjun alueelta, Kuusankoskelta – Kouvolan länsipuolelta

Käänny Helsingintieltä (tie 365) Vanhainkodintielle, ja 200 metrin päästä tille Teollisuuskaari. Konevuokraamon osoite on Teollisuuskaari 24. Pysäköi pihan vapaille paikoille.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Kouvolan konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue