Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Tornio

Renta Tornio on sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Verkkotehtaankatu 3 A, 95420 Tornio
YHTEYSTIEDOT 040 161 1915 tornio@renta.fi

Henkilökunta

Heikki Herrala
Aluemyyntipäällikkö, Meri-Lappi
0500 696 396
heikki.herrala@renta.fi
Valtteri Herrala
Toimipisteen esimies
050 322 2791
valtteri.herrala@renta.fi
Juhani Hooli
Toimipistetyöntekijä
040 161 1915
tornio@renta.fi

Renta Tornio – konevuokrausta ilman rajoja

 

”Tornion Renta on konevuokraamo, joka palvelee sujuvasti yli rajojen, eli myös Ruotsin puolella. Täytyy sanoa, että Ruotsin ja Suomen välinen raja ei Tornio-Haaparannassa edes varsinaiselta rajalta tunnu.

Meiltä saat laadukkaan kaluston ja palvelut työmaalle ympäri Meri-Lappia ja Torniojokilaaksoa. Teemme tiivistä yhteistyötä Rovaniemen ja Oulun, sekä muiden Rentan konevuokraamoiden kesken, joten pystymme vastaamaan nopeasti kaikkiin tarpeisiin.

Luotettavaa, paikallista palvelua. Siitä meidät tunnetaan. Tervetuloa Tornion Rentalle!”

Löydät meidät Tornionjoen itäpuolelta, Verkkotehtaankadulta

Rentan Tornion konevuokraamo sijaitsee osoitteessa Verkkotehtaankatu 3 A. Aja avoimelle pihalle Verkkotehtaankadulta. Pysäköinti on sallittu pihalla, vapailla paikoilla.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Tornion konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue