Olosuhdehallinta

Olosuhdehallinnalla varmistetaan että työ pysyy aikataulussa, työympäristö vakaana, materiaalit kunnossa ja lopputulos laadukkaana. Meiltä saat tarvittavat palvelut esimerkiksi pölynhallintaan, kosteudenhallintaan sekä työmaan lämmittämiseen.

Rakennustyömaan olosuhdehallinta on meidän erikoisalaamme

Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Olosuhdehallinnan osa-alueet

Pölynhallinta

Pölynhallintaan kannattaa panostaa työmaan tai urakan kaikissa vaiheissa. Rentalta saat tehokkaat ja toimivat ratkaisut kaikenkokoisiin pölynhallinta tarpeisiin!

Kosteudenhallinta ja kuivaus

Rakennusaikainen kosteudenhallinta on projektin aikataulun ja rakentamisen laadun kannalta kriittinen kokonaisuus.​ Rentalta saat tehokkaat ja toimivat ratkaisut kaikenkokoisiin tarpeisiin!

Lämmitys

Rentalta saat sopivan työmaalämmityksen kohteeseen kuin kohteeseen – kaikilla energiamuodoilla. Tarvittavat laitteet ja ammattitaitoinen palvelu suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon. Koko Suomen alueella.

Oikeat olosuhteet sujuvalle ja laadukkaalle rakentamiselle koko Suomeen

Suomen säät, kylmyys ja kosteus luovat oman haasteensa rakentamiselle. Olosuhdehallinnalla tarkoitetaan rakennusaikaisen lämpötilan, kosteuden ja pölyn hallintaa.

Lämmityksen ja kuivauksen lisäksi jäähdytys, kostutus, pölyntorjunta sekä seuranta, mittaukset ja raportointi kuuluvat olosuhdehallinnan kokonaisuuteen.

Olosuhdehallinnalla varmistetaan että työ pysyy aikataulussa, työympäristö vakaana, materiaalit kunnossa ja lopputulos laadukkaana. Samalla minimoidaan jälkikorjauksien ja valmiin rakennuksen ongelmien mahdollisuudet.

Tarjoamme mielellämme olosuhdehallintaa kokonaispalveluna, koko projektin ajalle, kaikkialla Suomessa.

Paras projekti ja lopputulos syntyy silloin kun pääsemme jo suunnitteluvaiheessa mukaan kartoittamaan sopivan ratkaisun.