Skip to content
Sulje

Olosuhdehallinta- ja mittauspalvelut

Mittauspalvelut

Mittauspalvelumme tarjoavat tarkan ja luotettavan tiedon rakennusprojektisi eri vaiheissa. Kosteus-, tiiviys- ja lämpökuvaukset ovat vain osa laajaa palveluvalikoimaamme.

Käyttämällä viimeisintä teknologiaa ja asiantuntijoidemme syvällistä osaamista, voimme taata, että saat kaiken tarvittavan tiedon olosuhteiden optimointiin ja potentiaalisten ongelmien ennaltaehkäisyyn.

Varmistamme, että projektisi täyttää kaikki vaatimukset ja standardit turvallisuuden ja laadun osalta.

Ota yhteyttä

Kosteusmittaukset

Kosteus on yksi suurimmista riskeistä rakennusprojekteissa. Rentan kosteusmittaukset tarjoavat tarkan tiedon materiaalien kosteustasosta, mahdollistaen oikea-aikaiset toimenpiteet kosteusvaurioiden ehkäisemiseksi. Asiantuntijamme varmistavat, että mittaukset suoritetaan standardien mukaisesti ja luotettavasti, jolloin voit luottaa rakenteiden kuivuuteen ennen seuraavia rakennusvaiheita.

Tiiviysmittaukset

Rakennuksen tiiveys vaikuttaa merkittävästi sen energiatehokkuuteen ja sisäilman laatuun. Rentan tiiviysmittaukset auttavat tunnistamaan ilmavuodot ja parantamaan rakennuksen energiatehokkuutta. Kokeneet mittaajamme käyttävät alan johtavaa kalustoa varmistaakseen, että mittaukset ovat tarkkoja ja luotettavia, mikä auttaa vähentämään energiakustannuksia ja parantamaan asumismukavuutta.

Lämpökuvaukset

Lämpökuvauksen avulla voidaan nopeasti ja tehokkaasti tunnistaa rakennuksen lämpöhukka-alueet, kosteusvauriot ja ilmavuodot ilman rakenteiden purkamista. Rentan ammattitaitoiset lämpökuvaajat käyttävät viimeisintä teknologiaa, tarjoten kattavan kuvan rakennuksen olosuhteista. Tämä mahdollistaa kohdennetut korjaukset, parantaen rakennuksen energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Kosteuskoordinaattori

Renta tarjoaa päteviä kosteuskoordinaattoreita, jotka ohjaavat ja valvovat kosteudenhallintaa rakennusprojektin kaikissa vaiheissa. Kosteuskoordinaattorimme varmistavat, että kaikki kosteuteen liittyvät riskit tunnistetaan ja hallitaan tehokkaasti, minimoiden viivästykset ja turvaten rakennuksen kosteusturvallisuuden.

Kosteuskartoitukset

Kun vesivahinko tapahtuu, on nopea ja tarkka toiminta elintärkeää. Rentan kosteuskartoitukset tarjoavat täydellisen selvityksen vahingon laajuudesta ja syystä, mahdollistaen kohdennetut korjaustoimenpiteet. Käyttämällä edistyneitä mittausmenetelmiä, varmistamme, että saat kaiken tarvittavan tiedon vahinkojen minimoimiseksi ja rakenteiden palauttamiseksi.

Löydä lähin toimipisteesi