Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Kuusamo

Renta Kuusamo on sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Näverintie 9, 93600 Kuusamo
YHTEYSTIEDOT 040 161 1909 kuusamo@renta.fi

Henkilökunta

Jyrki Saarela
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi
040 776 7609
jyrki.saarela@renta.fi
Sami Kurtti
Toimipisteen esimies
040 650 9110
sami.kurtti@renta.fi
Aleksi Säkkinen
Toimipistetyöntekijä
040 161 1909
kuusamo@renta.fi

Renta Kuusamo – Koillismaalainen konevuokraamo

 

”Palvelemme sinua paikallisella otteella, Koillismaan ja Itä-Lapin alueilla. Tervetuloa vuokraamaan meiltä laadukkaat koneet ja laitteet joustavin ehdoin! Valmistamme myös hydrauliikkaletkuja ja myymme hydrauliikkatuotteita.

–Sami Kurtti, toimipisteen esimies – Kuusamo

Kuusamon Rentan löydät osoitteesta Näverintie 9

Uusi toimipiste sijaitsee teollisuusalueella 5-tien vieressä, Rengas Kuusamon naapurissa. Löydät perille kääntymällä Kemijärventieltä (5-tie) Pajatielle ja siitä Näverintielle.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Kuusamon konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue