Sulje

Kurottaja vuokraus

Vuokraa laaja valikoima kurottajia suoraan Rentalta, myös kohteeseen kuljetettuna. Kurottajat tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin nosto- ja siirtotehtäviin. Valitse pienemmät mallit mataliin nostoihin ja suuremmat kurottajat tarjoamaan suurempaa nostokorkeutta.

Kurottaja 16-20 m

VUOKRAA
Teho

75 kW

Pituus

6,27 m

Yksi päivä 448.72 € / pv
Viisi päivää 359.42 € / pv
Kuukausi 5391.23 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Kurottaja 25 m, pyörivä

VUOKRAA
Paino

15540 kg

Nostokyky

4500 kg

Yksi päivä 881.12 € / pv
Viisi päivää 704.84 € / pv
Kuukausi 10572.98 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Kurottaja 8-10 m

VUOKRAA
Maksimi ulottuma

6.35m / 450kg

Teho

55 kW

Yksi päivä 316.98 € / pv
Viisi päivää 253.58 € / pv
Kuukausi 3803.63 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Kurottaja 5-7 m

VUOKRAA
Leveys

1,89 m

Teho

51.7 kW

Yksi päivä 264.61 € / pv
Viisi päivää 211.68 € / pv
Kuukausi 3175.2 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Kurottajan vuokraaminen on joustava ratkaisu

Kurottajan vuokraus on tehokas ja joustava ratkaisu monenlaisiin rakennus- ja logistiikkaprojekteihin. Kurottajat tarjoavat erinomaista suorituskykyä, kun tarvitaan korkealle ulottuvaa nostokykyä ja monipuolista käsittelykykyä. Kurottajan vuokraus mahdollistaa kustannustehokkaan työskentelyn ilman suuria investointeja omaan kalustoon.

Mikä on kurottaja?

Kurottaja on monipuolinen työkalu, joka soveltuu monenlaisiin nosto- ja kuljetustarpeisiin. Sen teleskooppipuomi ulottuu korkealle ja mahdollistaa raskaiden taakkojen siirtämisen helposti ja turvallisesti. Kurottajan avulla voit siirtää rakennusmateriaaleja, asentaa elementtejä ja tehdä muita vaativia nosto- ja siirtotöitä nopeasti ja tehokkaasti.

Kurottajan vuokraus hinta määräytyy usean tekijän perusteella

Voit tarkistaa kurottajan vuokraushinnan suoraan kurottajan ohesta eikä sinun tarvitse lähettää meille erikseen tarjouspyyntöä. Kurottajan vuokraushinta määräytyy useiden tekijöiden perusteella, kuten vuokra-ajan pituus, tarvittavat lisävarusteet ja kurottajan malli. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, jotka takaavat erinomaisen vastineen rahalle. Vuokraamalla kurottajan saat käyttöösi uusimman teknologian ja hyvin huolletun laitteen, joka parantaa työmaan tuottavuutta ja turvallisuutta.

Kysy rohkeasti apua

Vuokrausprosessimme on suunniteltu asiakaslähtöiseksi ja joustavaksi. Tarjoamme laajan valikoiman kurottajia eri tarpeisiin, olipa kyseessä pieni työmaa tai laaja rakennusprojekti. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan sopivan kurottajan ja tarvittavat lisävarusteet. Toimitamme kurottajan suoraan työmaalle ja varmistamme, että laite on käyttövalmis heti toimituksen jälkeen.

Valitse kurottajan vuokraus meiltä ja varmista, että työmaasi sujuu tehokkaasti ja turvallisesti. Laadukkaat kurottajamme ja asiantunteva palvelumme takaavat, että saat parhaan mahdollisen ratkaisun kaikkiin nostotarpeisiisi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

LISÄÄ TUOTTEITA

Renta palvelee

Palvelemme koko prosessin ajan laitteiden valinnasta projektin päättymiseen.

SOITA