Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Lappeenranta

Renta Lappeenranta on sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Myllymäenkatu 33, 53550 Lappeenranta
YHTEYSTIEDOT 040 161 1920 lappeenranta@renta.fi

Henkilökunta

Lauri Segerman
Aluemyyntipäällikkö, Lappeenranta
0400 656 408
lauri.segerman@renta.fi
Jari Juselius
Toimipisteen esimies
040 650 9125
jari.juselius@renta.fi

Renta Lappeenranta on paikallinen, palveleva konevuokraamo

 

”Meille on tärkeää, että sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen että saat meiltä oikeat koneet, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Siksi korostamme paikallista palvelua ja joustavuutta.

Kuuntelemme sinua tarkalla korvalla ja etsimme parhaan ratkaisun niin pieniin kuin suurempiin tarpeisiin.

Voit olla meihin yhteydessä siten kuin sinulle parhaiten sopii; Renta Easy -sovelluksella, puhelimitse, sähköpostilla tai tulla suoraan käymään meillä toimipisteellä. Tervetuloa!”

Löydät meidät Myllymäeltä, osoitteesta Myllymäenkatu 33 C

Konevuokraamo sijaitsee Myllymäenkadulla, 6-tien eteläpuolella. Käänny 6-tieltä Myllymäen liittymästä etelään, ja 200 metrin päästä länteen Myllymäenkadulle. Voit pysäköidä pihan vapaille paikoille.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Lappeenrannan konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue