Sulje

Piha- ja puutarhakalusto

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ammattikäyttöön tarkoitettuja piha- ja puutarhakoneita, kuten lehtipuhaltimet, raivaussahat, halkomakoneet, puutarha- ja verkkojyrät, puutarhajyrsimet, pensasleikkurit ja oksasilppurit. Vuokraa tarvitsemasi koneet tehokkaaseen ja turvalliseen piha- ja puutarhatyöskentelyyn. Kysy samalla suojavarusteita lähimmältä toimipisteeltämme!

Ruohonleikkuri, työnnettävä

VUOKRAA
Lisätiedot

Leikkuuleveys 48 cm

Teho

2,2 kW

Yksi päivä 40.91 € / pv
Viisi päivää 29.23 € / pv
Kuukausi 438.25 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Oksasilppuri 230 V

VUOKRAA
Teho

2500 W

Paino

26 kg

Yksi päivä 43.22 € / pv
Viisi päivää 30.87 € / pv
Kuukausi 461.95 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Oksasilppuri, polttomoottorikäyttöinen

VUOKRAA
Lisätiedot

Oksan paksuus: 40 mm. Syöttöaukko: 22 x 30 cm

Pituus

1250 mm

Yksi päivä 68.92 € / pv
Viisi päivää 55.13 € / pv
Kuukausi 826.88 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Raivaussaha

VUOKRAA
Teho

2.1 kW

Paino

8,7 kg

Yksi päivä 43.22 € / pv
Viisi päivää 30.87 € / pv
Kuukausi 461.95 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Puutarhajyrä

VUOKRAA
Leveys

520 mm

Yksi päivä 12.35 € / pv
Viisi päivää 8.82 € / pv
Kuukausi 132.31 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Verkkojyrä

VUOKRAA
Pituus

1340 mm

Lisätiedot

Työleveys 100 cm

Yksi päivä 21.92 € / pv
Viisi päivää 17.54 € / pv
Kuukausi 262.96 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Puutarhajyrsin

VUOKRAA
Lisätiedot

Työleveys 60 cm

Muokkaussyvyys

300 mm

Yksi päivä 52.48 € / pv
Viisi päivää 37.49 € / pv
Kuukausi 561.18 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Pensasleikkuri

VUOKRAA
Paino

5,1 kg

Korkeus

200 mm

Yksi päivä 27.79 € / pv
Viisi päivää 19.85 € / pv
Kuukausi 296.58 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Lehtipuhallin

VUOKRAA
Paino

10,2 kg

Lisätiedot

Max virtausnopeus 89 m/s

Yksi päivä 27.79 € / pv
Viisi päivää 19.85 € / pv
Kuukausi 296.58 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Ruohonleikkuri, ajettava

VUOKRAA
Lisätiedot

Lue lisää

Leveys

89 cm

Yksi päivä 219.13 € / pv
Viisi päivää 175.3 € / pv
Kuukausi 2629.47 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Halkomakone polttomoottorikäyttöinen

VUOKRAA
Pituus

2480 mm

Teho

5,5 hv

Yksi päivä 68.92 € / pv
Viisi päivää 55.13 € / pv
Kuukausi 826.88 € / kk
Alv 0 %
VUOKRAA

Klapikone / halkomakone vuokraus

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön suunnitellut klapikoneet eli halkomakoneet ympäri Suomea niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Vuokraa omasi paikalliselta toimipisteeltä tai helposti Renta Easy – sovelluksen kautta.

Klapikoneen vuokraus käy helposti koko Suomessa

Klapikoneella eli halkomakoneella korvaat kirveet, sahat ja muut hikeä vaativat laitteet. Klapikoneen avulla teet vaivattomasti klapeja varastoon. Klapikoneen vuokraaminen onnistuu helposti ottamalla yhteyttä suoraan lähimmäiseen toimipisteeseemme tai suoraan Renta Easy -sovelluksen kautta.

Vuokraamalla halkomakoneen säästät aikaa

Halkoja voidaan tehdä monella tavalla ja yleisin vanhanajan metsurin kädenjatke on edelleen kirves. Moni pitääkin hien pintaan pieksemisestä ja kädet nirhaumilla hakkaamisesta, mutta joskus kaivataan helpompikin tapa tehdä takkaan puita. Vuokraamalla klapikoneen, helpotat sekä omaa hommaa, että mahdollisten talkoilijoiden temppeleitä.

Halkomakone on laite, joka helpottaa puun halkaisua eli klapien tekemistä todella paljon. Se auttaa sinua halkaisemaan puita kätevästi ja nopeasti, ilman turhaa vaivaa ja aikaa vievää puun pilkkomista käsin esimerkiksi kirveellä.

Lisäksi tämä halkomakone on erittäin turvallinen, sillä se on varustettu monilla turvatoiminnoilla, jotka pitävät käyttäjän turvassa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää laitetta huoletta turvallisesti.

Halkomakoneen helppo käytettävyys mahdollistaa sen käytön kaiken ikäisille (aina täysi-ikäisen valvonnassa). Tämä tarkoittaa, että voit halkaista puita kätevästi ja nopeasti ilman tarvetta erityiskoulutukselle.

Oli kyse sitten puun poltosta takassa tai nuotiolla, tai puutavaran käytöstä rakennusprojekteissa, halkomakone on ehdoton lisävaruste jokaiselle, joka tekee polttopuita.

Vuokraa vaivattomasti oma halkomakoneesi ja nauti nopeasta ja turvallisesta puunkäsittelystä!

UKK – Klapikone / halkomakone

Mikä on klapikone?

Klapikone on vankkarakenteinen laite, joka on suunniteltu pilkkomaan puut polttopuiksi sopiviksi klapeiksi. Se tehostaa huomattavasti puunpilkontaprosessia verrattuna perinteisiin menetelmiin, kuten kirveen käyttöön. Klapikoneen avulla puun pilkkominen on nopeaa, tehokasta ja vähemmän rasittavaa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, erityisesti suurempien puumäärien käsittelyssä. Klapikoneita on saatavilla eri tehoisina malleina, jotta ne sopivat erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Ne ovat erinomainen investointi niin kotitalouksille kuin ammattilaisillekin, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työkalun polttopuun valmistukseen.

Mikä ero on klapikoneen ja halkomakoneen välillä?

Vaikka termejä klapikone ja halkomakone käytetään usein vaihdellen, ne viittaavat käytännössä samaan laitteeseen. Molemmat laitteet on suunniteltu pilkkomaan puut pienemmiksi osiksi, jotta niitä on helpompi käyttää polttopuina. Erot laitteiden välillä voivat liittyä niiden rakenteeseen, tehoon ja käyttöominaisuuksiin. Jotkut valmistajat saattavat käyttää termiä halkomakone viitatessaan tehokkaampiin ja suurempiin laitteisiin, kun taas klapikone voi viitata pienempiin ja kevyempiin malleihin. On tärkeää tutustua laitteen ominaisuuksiin ja valita se, joka parhaiten sopii omaan käyttötarkoitukseen.

Minkälaisia klapikoneita on olemassa?

Klapikoneita on markkinoilla monenlaisia, ja ne vaihtelevat kooltaan, teholtaan ja käyttöominaisuuksiltaan. On olemassa sekä sähkö- että polttomoottorikäyttöisiä malleja, ja ne voivat olla joko vaaka- tai pystymallisia. Sähkökäyttöiset klapikoneet ovat yleensä hiljaisempia ja vähemmän saastuttavia, mutta polttomoottorikäyttöiset mallit tarjoavat enemmän tehoa ja niitä voidaan käyttää kauempana sähköverkosta. Lisäksi on olemassa erilaisia lisävarusteita, kuten puunnostimet ja poistokuljettimet, jotka voivat tehostaa työskentelyä ja parantaa käyttömukavuutta. Valitsemalla oikeanlaisen klapikoneen voit varmistaa, että työ sujuu tehokkaasti ja turvallisesti.

Tarvitsenko erityistä turvavarustusta klapikonetta käyttäessäni?

Kyllä, turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää klapikonetta käytettäessä. Suosittelemme käyttämään vähintään suojalaseja, kuulosuojaimia ja käsineitä, jotta välttyisit mahdollisilta vahingoilta. Klapikoneen terät ja liikkuvat osat voivat olla vaarallisia, ja siksi on tärkeää suojautua asianmukaisesti. Myös koneen käyttöohjeisiin ja turvallisuusohjeisiin tutustuminen ennen käyttöä on äärimmäisen tärkeää. Turvavarusteiden käyttö yhdessä oikeiden käyttötottumusten kanssa varmistaa, että voit käyttää klapikonetta turvallisesti ja tehokkaasti.

Kuinka huollamme klapikoneita?

Klapikoneen säännöllinen huolto on tärkeää sen käyttöiän pidentämiseksi ja varmistamiseksi, että se toimii turvallisesti ja tehokkaasti. Huoltoon kuuluu terien teroitus, liikkuvien osien voitelu ja yleinen puhdistus. Tarkistamme klapikoneet säännöllisesti vaurioiden ja kulumisen varalta, ja tarvittaessa vaihdamme kuluneet osat. Huolellinen huolto ja puhdistus varmistavat, että klapikoneet toimivat optimaalisesti ja kestävät käyttöä pitkään.

Puutarhajyrsin vuokraus

Ammattitason puutarhajyrsimien vuokrauspalvelumme kattaa koko Suomen, palvellen sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan jyrsimen, olipa kyseessä sitten pieni kotipuutarha tai suurempi maatalousprojekti. Vuokraus onnistuu kätevästi joko lähimmästä toimipisteestämme tai Renta Easy -sovelluksemme kautta, joka tekee vuokraamisesta nopeaa ja helppoa.

Vuokraamalla puutarhajyrsimen saat tehokkuutta ja laatua puutarhanhoitoon

Moderni puutarhajyrsin on välttämätön työkalu jokaiselle viherpeukalolle, tarjoten perinteiselle kuokalle varteenotettavan vaihtoehdon. Koneemme tehostavat maanmuokkausta, säästäen aikaa ja vaivaa. Huippulaatuiset terämme varmistavat optimaalisen kasvupohjan puutarhaasi, mahdollistaen runsaan sadon ja elinvoimaiset kasvit. Valikoimastamme löytyvät jyrsimet soveltuvat monenlaisiin maaperiin ja puutarhatarpeisiin, varmistaen että löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Puutarhajyrän eli nurmikkojyrän vuokraus

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön suunnitellut puutarha- (nurmikko-) ja verkkojyrät ympäri Suomea niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Vuokraa omasi paikalliselta toimipisteeltä tai Renta Easy – sovelluksen kautta.

Puutarhajyrällä eli nurmikkojyrällä tasaat maan ennen nurmikonsiementen kylvöä sekä kylvön jälkeen. Verkkojyrällä viimeistelet kylvetyn nurmikon. Jyrän päällä olevaan laatikkoon voit asettaa lisäpainoja kuten kiviä, jotta saat tasaisemman lopputuloksen.

Nurmikkojyrä, joka on myös tunnettu nimellä puutarhajyrä, on monipuolinen ja tehokas työkalu, jonka avulla voit muuttaa esimerkiksi epätasaisen nurmikkoalueen. Laitteen suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjän tarpeet, jolloin sekä kotipuutarhurit että ammattilaiset voivat hyötyä sen käytöstä. Nurmikkojyrän avulla tasoittaminen muuttuu vaivattomaksi, ja sen avulla voidaan varmistaa nurmikon tasainen ja terveellinen kasvu.

Nurmikkojyrän hyötyinä nopeus ja tehokkuus

Nurmikkojyrä tekee mahdolliseksi suurtenkin alueiden nopean tasoittamisen, ja se varmistaa, että nurmikonsiemenet pysyvät maassa eivätkä lähde tuulen mukana. Tämä nopeuttaa nurmikon kasvua ja mahdollistaa sen, että nurmikko juurtuu nopeammin ja alkaa kasvaa tasaisesti. Nurmikkojyrän käyttö vähentää myös nurmikon hoitoon kuluvaa aikaa ja vaivaa, sillä se tekee pihan hoidosta helpompaa ja nopeampaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

LISÄÄ TUOTTEITA

Renta palvelee

Palvelemme koko prosessin ajan laitteiden valinnasta projektin päättymiseen.

SOITA