Skip to content
Sulje

Mikko Virkilä

 

Koulutus: Raskaan kaluston ajoneuvoasentaja
Konevuokrajaana: vuodesta 2001
Aloitti renttaajana: toukokuussa 2016

 

Miksi suosittelisit Rentaa työpaikkana?

-Renta on nuorekas, kehittyvä, kannustava ja hauska työpaikka. Täällä ihmiset ovat aitoja ja turhaa pönötystä ei ole.

Mikko-Virkilä

MIKKO VIRKILÄ
TOIMIPISTEEN ESIMIES, TURKU

 

“Ihmiset ovat aitoja, ja turhaa pönötystä ei ole”

 

Vuonna 2001 konevuokraajana aloittanut Mikko Virkilä työskentelee Turun Rentan toimipisteen esimiehenä. Konevuokraajaksi Virkilä päätyi armeijan jälkeen, kun turkulainen konevuokraamo etsi vuokraamotyöntekijää.

– Työ konevuokraamossa kuulosti mielenkiintoiselta, vaikka se ei varsinaisesti ollut sitä työtä mitä varten olin kouluttautunut, kertoo Virkilä

Rentalle Virkilä siirtyi vuonna 2016. Aiemmin vuokraamotyöntekijänä työskennellyt Virkilä otti mielellään vastaan uuden konevuokraamon toimipisteen esimiehen tehtävän.

– Tämä oli chance of a lifetime. Olen uskonut Rentan toimintatapoihin alusta alkaen. Asiakkaita on helpompi palvella kun pystymme joustamaan ja keksimään nopeasti ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin.

 

 

Matkalla keskustaan voi katsella oransseja maisemia

 

Arki Turussa koetaan kiireisenä, koska asiakkaille halutaan tarjota yhden pysähdyksen taktiikkaa.

– Meille riittää yksi soitto tai viesti ja laitamme homman pyörimään. Siihen tarvitaan tietenkin loistava työyhteisö, jotta pystymme pitämään palvelun hyvänä.

Työyhteisössään Virkilä arvostaa kaikkien työntekijöiden ammattitaitoa ja kokemusta alalta. Työn tekeminen koetaan mielekkääksi ja turkulaisella huumorilla siitä tulee kepeämpää.

– On kiva mennä joka aamu töihin, koska kaikki ovat avoimesti oma itsensä. Käytämme paljon huumoria, jotta raskaampikin työ tuntuisi mielekkäämmältä. Huumorimme tarttuu usein myös asiakkaisiimme ja täten kaikki viihtyvät toimipisteellämme.

– Työn lopputuloksen näkee matkalla keskustaan. Siinä voi katsella oransseja maisemia matkan varrella, Virkilä virnistää.