Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Vaasa

Renta Vaasa on sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Liisanlehdontie 3A, 65380 Vaasa
YHTEYSTIEDOT 040 161 1919 vaasa@renta.fi

Henkilökunta

Niklas Ehnström
Aluemyyntipäällikkö, Länsi-Suomi
050 433 3889
niklas.ehnstrom@renta.fi
Leevi Viemerö
Toimipisteen esimies
050 568 1675
leevi.viemero@renta.fi

Renta Vaasa on paikallinen, palveleva konevuokraamo

 

”Meille on tärkeää, että sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen että saat meiltä oikeat koneet, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Siksi korostamme paikallista palvelua ja joustavuutta.

Kuuntelemme sinua tarkalla korvalla ja etsimme parhaan ratkaisun niin pieniin kuin suurempiin tarpeisiin.

Voit olla meihin yhteydessä siten kuin sinulle parhaiten sopii; Renta Easy -sovelluksella, puhelimitse, sähköpostilla tai tulla suoraan käymään meillä toimipisteellä. Tervetuloa!”

Löydät meidät Liisanlehdosta, E12-tien viereltä

Vaasan Renta sijaitsee Liisanlehdossa, osoitteessa Liisanlehdontie 3 A. Meille on helppo tulla. E12-tie kulkee vierestä. Pysäköintiin löytyy tilaa pihalta.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Vaasan konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue