Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Vantaa

Renta Vantaa on sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Tammiston Kauppatie 22, 01510 Vantaa
YHTEYSTIEDOT 040 161 1905 vantaa@renta.fi

Henkilökunta

Miika Nurminen
Aluemyyntipäällikkö, Uusimaa
045 666 4949
miika.nurminen@renta.fi
Jukka Närväinen
Aluemyyntipäällikkö, Uusimaa
045 7884 1114
jukka.narvainen@renta.fi
Sami Haikarainen
Toimipisteen esimies
040 650 9104
sami.haikarainen@renta.fi

Renta Vantaa on paikallinen, palveleva konevuokraamo

 

”Meille on tärkeää, että sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen että saat meiltä oikeat koneet, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Siksi korostamme paikallista palvelua ja joustavuutta.

Kuuntelemme sinua tarkalla korvalla ja etsimme parhaan ratkaisun niin pieniin kuin suurempiin tarpeisiin.

Voit olla meihin yhteydessä siten kuin sinulle parhaiten sopii; Renta Easy -sovelluksella, puhelimitse, sähköpostilla tai tulla suoraan käymään meillä toimipisteellä. Tervetuloa!”

Löydät meidät Vantaan Veromiehestä, Kehä 3 ja Tuusulanväylän risteyksen luoteispuolelta

Rentan Vantaan toimipisteen löydät Veromieheen alueelta, Kehä 3 ja Tuusulanväylän risteyksen Luoteispuolelta, osoitteesta Tammiston kauppatie 22. Vantaan toimipiste on myös Renta Työmaapalveluiden koti. Pysäköi pihan vapaille paikoille.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Vantaan konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue