Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Kotka

Paikallinen rakennuskonevuokraamo Kotkassa. Vuokraamme mm. nostimet, maanrakennuskoneet, sähköistys- ja valaistuskalustoa ja yleisimpiä rakennuskoneita!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Huumantie 5, 48230 Kotka
YHTEYSTIEDOT 040 1611 906 kotka@renta.fi

Henkilökunta

Jouni Ristola
Aluemyyntipäällikkö, Kotka
045 788 411 60
jouni.ristola@renta.fi
Juha Töytäri
Toimipisteen esimies
040 849 9974
juha.toytari@renta.fi

Renta Kotka on paikallinen, palveleva konevuokraamo

 

”Meille on tärkeää, että sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen että saat meiltä oikeat koneet, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Siksi korostamme paikallista palvelua ja joustavuutta.

Kuuntelemme sinua tarkalla korvalla ja etsimme parhaan ratkaisun niin pieniin kuin suurempiin tarpeisiin.

Voit olla meihin yhteydessä siten kuin sinulle parhaiten sopii; Renta Easy -sovelluksella, puhelimitse, sähköpostilla tai tulla suoraan käymään meillä toimipisteellä. Tervetuloa!”

Löydät meidät Jylpyn alueelta osoitteesta Huumantie 5

Aja Kotkantien kautta Huumantielle. Huumantie 5 kohdalla näet Rentan vuokraamon. Pysäköi pihan vapaille paikoille.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Kotkan konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue