Skip to content
Sulje

Ura

Renta on suomalainen, dynaaminen ja nopeasti kasvava yritys, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia alasta kiinnostuneille ammattilaisille.

Me renttaajat

Rentalla työskentelee joukko innokkaita, osaavia ja sitoutuneita ihmisiä, jotka haluavat kehittää yritystä ja itseään. Haluamme olla työpaikka, jossa viihdytään, kehitytään ja jossa työntekijöiden hyvinvointi on etusijalla.

Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia

Renta on suomalainen, nopeasti kasvava ja kehittyvä yritys, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia ammattilaisille. Haluamme olla työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja kehittyvät – paikka, jossa työntekijöitä arvostetaan ja heidän hyvinvointiaan tuetaan.

10 hyvää syytä valita renta työnantajaksesi:

1: TYÖKAVERIT JA TEKEMISEN MEININKI

Avoin yrityskulttuurimme mahdollistaa ihmisten kohtaamisen aidosti sellaisina kun he ovat. Työhyvinvointikyselymme mukaan henkilöstömme viihtyy työssään, koska paikallisessa työyhteisössä vallitsee hyvä ryhmähenki!

2: PAIKALLINEN PÄÄTÖKSENTEKO

Työskentelemme paikallisena ryhmänä ja tunnemme alueemme ihmiset ja ympäristön. Tämä antaa meille mahdollisuuden tehdä päätökset paikallisesti ja reagoida nopeasti muutoksiin.

3: MAHDOLLISUUS EDETÄ URALLA

Arvostamme jokaista työntekijäämme omana persoonanaan. Tarjoamme mahdollisuuksia kasvaa yrityksen mukana ja edetä uralla. Panostamme työntekijöidemme kehittymiseen ja kannustamme heitä tarttumaan uusiin haasteisiin.

4: MONIPUOLISET TYÖTEHTÄVÄT

Rentalla pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin, jotta asiakkaamme saisivat parhaan vuokrauskokemuksen. Kuuntelemme mielellämme työntekijöidemme ideoita ja pyrimme viemään ne eteenpäin nopeasti.

5: TYÖNTEKIJÖITÄ ARVOSTAVA TYÖPAIKKA

Renta on työntekijöiden omistama yritys, jossa ihmiset tulevat aina ensin. Toimintamme perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen. Haluamme, että jokainen työntekijä kokee itsensä arvostetuksi osaksi työyhteisöä.

6: VAKITUISET TYÖSUHTEET JA KILPAILUKYKYINEN PALKKA

Tarjoamme työntekijöillemme vakituiset työsuhteet ja kilpailukykyisen palkan. Näin voit keskittyä työhösi ilman jatkuvaa epävarmuutta tulevaisuudesta ja nauttia elämästäsi myös työn ulkopuolella.

7: TYÖSUHDE-EDUT

Haluamme luoda positiivisen ja kannustavan työympäristön, jossa työntekijät voivat nauttia työstään sekä kehittää itseään myös vapaa-ajalla. Siksi tarjoamme kattavan paketin työsuhde-etuja, jotka tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Näin varmistamme, että Rentalla työskentely on paitsi palkitsevaa, myös elämää rikastuttavaa kokemusta.

8: KOULUTUS- JA OPISKELUMAHDOLLISUUDET

Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen tarjoamalla koulutus- ja opiskelumahdollisuuksia. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi ammatillista lisäkoulutusta, kursseja tai jopa tutkintoon johtavaa opiskelua työn ohella. Tavoitteenamme on tukea työntekijöitämme kehittymään ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.

9: HYVINVOINNIN JATKUVA KEHITTÄMINEN

Rentalla pidämme huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja toteutamme säännöllisesti työhyvinvointikyselyitä. Tulokset osoittavat, että työntekijämme arvostavat Rentan panostusta hyvinvointiin ja viihtyvät työyhteisössämme.

10: TASAPAINO TYÖN JA VAPAA-AJAN VÄLILLÄ

Ymmärrämme, että työntekijöiden hyvinvointi ja tuottavuus edellyttävät tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Pyrimme joustavuudella ja työaikojen järjestelyillä tukemaan työntekijöitämme löytämään tasapainon työn ja muun elämän välillä.

Tutustu tarkemmin rentan työpaikkoihin ja työyhteisöön:

Uratarinat – Lue Rentan työntekijöiden kokemuksista erilaisissa tehtävissä ja uravaiheissa.
Työsuhde-edut – Tutustu Rentan kattaviin työsuhde-etuihin, kuten työsuhdepyöriin, työterveyteen ja vapaa-ajan klubeihin.
Avoimet työpaikat – Etsitkö uusia haasteita? Katso avoimet työpaikkamme ja hae mukaan Rentan tiimiin!

Liity Rentan joukkoon ja tule osaksi kasvavaa, dynaamista ja innovatiivista yritystä, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja kehitykseen. Tervetuloa Rentalle!