Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Ylivieska

Renta Ylivieska on sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Ratakatu 17, 84100 Ylivieska
YHTEYSTIEDOT 045 788 16306 ylivieska@renta.fi

Henkilökunta

Jari Niemi
Aluemyyntipäällikkö, Ylivieska
045 788 16305
jari.niemi@renta.fi
Kim Määttä
Toimipistetyöntekijä
045 788 16306
ylivieska@renta.fi

Renta Ylivieska on paikallinen, palveleva konevuokraamo

 

”Meille on tärkeää, että sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen että saat meiltä oikeat koneet, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Siksi korostamme paikallista palvelua ja joustavuutta.

Kuuntelemme sinua tarkalla korvalla ja etsimme parhaan ratkaisun niin pieniin kuin suurempiin tarpeisiin.

Voit olla meihin yhteydessä siten kuin sinulle parhaiten sopii; Renta Easy -sovelluksella, puhelimitse, sähköpostilla tai tulla suoraan käymään meillä toimipisteellä. Tervetuloa!”

Löydät meidät Lundinkankaalta, osoitteesta Ratakatu 17

Renta Ylivieska sijaitsee Lundinkankaan teollisuusalueella, osoitteessa Ratakatu 17. Saavut meille helposti Ratakadun tai Ruutihaantien kautta. Pysäköi pihan vapaille paikoille.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Ylivieskan konevuokraamosta työmaalle
Palvelualue