Skip to content
Sulje

Renta Group

Renta toimii Pohjois-Euroopassa lähes 2000 työntekijän voimin 175 toimipaikan verkostolla. Vuokrattavan kaluston tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Rakennuskoneiden lisäksi yhtiö tarjoaa työmaatilat, teline- ja sääsuojauspalvelut sekä rakentamiseen liittyvät työmaapalvelut.

“Vastaan aina, että meidän tavoitteena on yksinkertaisesti luoda hyvä yhtiö.”

– Kari Aulasmaa, CEO

Pohjois-Euroopassa
175 vuokraamoa
>2000 työntekijää

Me olemme luottamuksesi arvoisia ammattilaisia

Paikallisuus on toimintamme ytimessä. Paikalliset vuokraamot tuntevat asiakkaan parhaiten. Rentan vuokraamoilla on lupa ja luottamus tehdä päätöksiä ja ratkaista asiakkaan toiveet paikallisella otteella sekä yrittäjämäisellä asenteella.

Toimimme ketterällä ja kevyellä yritysrakenteella. Pyrimme jatkuvasti tekemään vuokraamisesta asiakkaalle helpompaa ja kehittämään siihen uusia ratkaisuja. Menestymme luottamukseen, avoimuuteen ja kunnioitukseen perustuvalla kulttuurilla. Rentalla ihmiset tulevat ensin – tämä koskee yhtä lailla asiakkaita ja renttaajia kuin kaikkia kumppaneitamme.

Näiden arvojen varaan Renta on perustettu. Näiden arvojen varassa menestymme myös tulevaisuudessa.

Uskomme, että tapamme työskennellä asiakkaiden kanssa tekee meistä houkuttelevimman vuokrakumppanin Itämeren alueella.

Renttaajat

“Siellä, missä rakennetaan ja luodaan uutta. Siellä, missä korjataan ja parannetaan olemassa olevaa. Siellä, missä arki on kovaa työtä ja sään piiskaamia päiviä. Siellä missä sinä olet. Sieltä löydät meidätkin.

Samalla puolella pöytää kanssasi istuen. Sinua kuunnellen. Varmistaen, että yhteistyö on sujuvaa ja mukavaa. Jos tarpeesi on selkeä, toteutamme sen. Jos tarvitset konsultaatiota, räätälöimme sinulle ratkaisun joka toimii.

Sanansa mittaisia. Sellaisia me olemme. Toimittaen aina sen minkä lupasimme. Tarvitsemasi koneet ja laitteet. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaupan päälle työrauha. Työturvallisuus. Hyvin nukutut yöt.

Toimialan kehittäjä ja suunnannäyttäjä. Siitä otamme vastuun. Nykyaikaista teknologiaa ja digitaalisuutta hyödyntäen. Parempia ja tehokkaampia työtapoja kehittäen. Asiakkaan arkea helpottamaan. Toimialaa muuttaen.

Yrittäjähenkisiä ammattilaisia. Ahkeria, aktiivisia ja luottamuksen arvoisia. Osaajia, jotka ymmärtävät kokonaisuuksia ja vievät asiat loppuun asti. Se on se, mitä meistä kerrotaan. Ja siksi meitä kehutaan ja suositellaan.”