Skip to content
Sulje

Rentan Hiihtokoulu

Tervetuloa Rentan hiihtokouluun! Hiihtokoulussa opetamme sinulle ammattivalmentajien opastuksella tärkeimmät hiihtovinkit joidenka avulla hiihtämisestä tulee helppo ja mukava harrastus.

Rentan

Hiihtokoulu

Katso jaksot tästä!
Aloita hiihtäminen Perinteisen hiihtotyylin tekniikkavinkit Luisteluhiihdon tekniikkavinkit Hiihtovarusteiden valinta Suksien helppo voiteleminen Miksi hiihtäisin? Luisteluhiihdon tekniikkavinkit - tasatyönnöstä Wassbergiksi Pitkän matkan hiihtoon valmistautuminen Innostu Rullahiihdosta

Huippuvalmentajat ohjaimissa

Rentan hiihtokoulu on toteutettu yhteistyössä Hiihtokoulu.fi:n ammattivalmentajien kanssa. Videoilla sinua opastaa entinen ammattihiihtäjä, nykyään hiihtovalmentaja ja kirjailija Laura Jarva. Myös kaksinkertainen olympiahiihtäjä ja nykyinen valmentaja Anssi Pentsinen kertoo vinkkejä suoraan huipulta.

Hiihtokoulussa opetamme sinulle perinteisen hiihdon sekä luisteluhiihdon tekniikat, mutta myös kuinka valitset juuri sinulle sopivat varusteet. Lisäksi opetamme suksien voitelemisen perusteet ja kuinka säädät muutkin varusteet juuri sinulle sopiviksi.

Tällä sivulla on myös koottu muutama Laura Jarvan treeniohjelma aloitteleville hiihtäjille sekä amatöörihiihtäjille. Mikäli tavoitteesi ovat korkealla suosittelemme myös katsomaan Rentan juoksukoulu -sarjan videoita, joissa opastetaan oikeanlaiseen ruokavalioon ja nukkumiseen.

Tervetuloa mukaan ja nautinnollisia hiihtoretkiä!

Lauran treeniohjelmat:

 

Innostu hiihdosta!

  • Harjoitusohjelma aloittelijalle/lajin pariin palaavalle.
  • Sopii myös talven ensimmäisiksi harjoitusviikoiksi kokeneemmalle hiihtäjälle.

 

Hiihdon harjoitusohjelma

LATAA TULOSTETTAVA PDF

 

Tavoitteellisemmin treenaavan harjoitusohjelma

Tätä treeniohjelmaa suosittelemme aktiivisiille hiihtäjille.

Hiihdon harjoitusohjelma tavoitteellisemmille liikkujille

LATAA TULOSTETTAVA PDF