Betonointikalusto vuokraus

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön suunnitellun betonointikaluston ympäri Suomea niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Vuokraa omasi paikalliselta toimipisteeltä tai Renta Easy – sovelluksen kautta.

Betonointikalusto

Betonia valaessasi tarvitset erilaisia betonin nosto-, sekoitus- ja kuljetusastioita. Lähes jokaiseen valuun kuuluu myös betonin lujuutta vahvistava raudoitus. Rautojen käsittelyyn tarvitset katkaisu- ja taivutuslaitteita. Betonin tiivistäminen eli vibraus on suositeltavaa aina betonin lujuuden parantamiseksi. Vibroja on akku-, valovirta- tai polttomoottorikäyttöisiä.

Huolellisesti suunniteltu ja valmisteltu betonivalu on hyvä toteuttaa kunnollisilla työkaluilla. Kysythän apua oikean kaluston valintaan, jos et ole varma kalustotarpeistasi.

Ennen kovettumistaan betoni on helpointa työstää – kovettuneen betonin työstäminen tuottaa hikisiä hetkiä, vaikka käytössä olisi hyvätkin koneet.

Betonointikalusto sekä muut tarvittavat laitteet ja palvelut saat lähimmästä Rentan konevuokraamosta

Ota yhteyttä tai tule käymään niin kartoitetaan sinulle sopiva ratkaisu.

Meiltä voit vuokrata betonointikaluston seuraavilta paikkakunnilta:

Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa, Ylivieska