Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Kemi

Renta Kemi on sanansa mittainen konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Asentajankatu 2a, 94600 Kemi
YHTEYSTIEDOT 040 161 1928 kemi@renta.fi

Henkilökunta

Jarmo Karppinen
Toimipistetyöntekijä
040 161 1928
kemi@renta.fi
Heikki Herrala
Aluemyyntipäällikkö, Meri-Lappi
0500 696 396
heikki.herrala@renta.fi
Valtteri Herrala
Toimipisteen esimies
050 322 2791
valtteri.herrala@renta.fi

Renta Kemi on paikallinen, palveleva konevuokraamo

 

Meille on tärkeää, että sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen että saat konevuokraamostamme oikeat koneet, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Siksi korostamme paikallista palvelua ja joustavuutta.

Kuuntelemme sinua tarkalla korvalla ja etsimme parhaan ratkaisun niin pieniin kuin suurempiin tarpeisiin.

Voit olla meihin yhteydessä siten kuin sinulle parhaiten sopii; Renta Easy -sovelluksella, puhelimitse, sähköpostilla tai tulla suoraan käymään meillä toimipisteellä. Tervetuloa!

Löydät meidät osoitteesta Asentajankatu 2a

Vuokraamo sijaitsee Karjalahden pienteollisuusalueella ihan Kemin ytimessä.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelut

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Renta Kemin konevuokraamosta työmaalle