Skip to content
Sulje

Työmaatilat Avaimet käteen palveluna

Rentan palveluiden avulla hankit työmaatilaasi kaiken tarvittavan yhdeltä luukulta.

Tarjoamme asennus- ja kuljetuspalvelut, LVISA-ratkaisut sekä tietoliikenneyhteydet.

Rentan työmaatilojen palvelut mahdollistavat sujuvan ja keskeytyksettömän toiminnan työmaalla.

SUUNNITTELU

Työmaatilat räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita. Kaikki tilat ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakkaat ja tarpeet ovat erilaisia, joten hyvä suunnittelu ja mukautuvat tilat mahdollistavat onnistumisen projektin kaikissa vaiheissa.

Renta Modules, eli työmaatilojen piirtotyökalu mahdollistaa työmaatiloihin tutustumisen 3D-ympäristössä ennen tilojen toimittamista. Modulesin avulla asiakkaan on helpompi arvioida suunnitelmien toimivuutta. Ohjelma mahdollistaa  erilaisten tilamuutosten tarkastelun ja valmiiden tilojen esittämisen jo suunnittelupalaverin yhteydessä.

ASENNUS

Työmaatilat toimitetaan aikataulun mukaisesti ja ammattitaitoiset asentajamme pitävät huolen, että työmaatilat ovat täysin käyttövalmiita asiakkaalle luovutushetkellä.

Tilat voidaan toimittaa työmaalle sellaisenaan tai valmiiksi asennettuina. Pystymme myös hoitamaan sähköistys- ja LVI-työt työmaatiloihin.

 

Työmaatilojen asennus

JULKISIVUPALVELUT

Onko kohteesi julkisella paikalla, jossa työmaatilan pitää täyttää tietyt ulkoasustandardit? Ei hätää, meillä on ratkaisu tähän! Työmaatilan julkisivun voi ehostaa näyttäväksi erilaisilla levyillä, kankailla ja teippauksilla. Voit suunnitella kuosin itse tai pyytää meiltä tarjouksen.

Työmaatilojamme on hyödynnetty mm. museoina, kahviloina, ravintoloina sekä testausasemina.

HUOLTOPALVELUT

Toimivat työmaatilat tarvitsevat säännöllisesti erilaisia asianmukaisia huoltopalveluja. Haluamme pitää huolta, että asiakkaalla on toimivat ja turvalliset olosuhteet työntekoon.

Tilojen kalusteratkaisut ovat joustavia ja niitä voidaan tarvittaessa muuttaa työmaan edetessä. Työmaan edetessä asiakkaan tarpeet voivat muuttua, jolloin tiloja voidaan muokata sopivammiksi pelkillä kalustemuutoksilla.

LVIS

Asiakkaan halutessa työmaatilat voidaan toimittaa käyttövalmiina pakettina, joka sisältää LVIS-ratkaisut. Tämä mahdollistaa työmaan henkilöstön täyden keskittymisen omaan ydinosaamiseensa. Tämä käydään aina asiakaskohtaisesti lävitse.

Äly tuli työmaatilaan

Pystymme toteuttamaan työmaatilasi valmiilla IT- ja tietoliikenneratkaisuilla. Käytännössä työmaatila taipuu samoihin ominaisuuksiin kuin toimistokin ja työtehtävien suorittaminen onnistuu ilman turhia siirtymiä eri pisteiden välillä. Valmiiksi rakennetun palvelun myötä työmaan työntekijät voivat keskittyä alusta alkaen töihin, joissa he ovat parhaimmillaan.

Saat kauttamme kokonaisuuteen sopivan internet-yhteyden WLAN-verkolla. Sijainnista ja kokonaisuudesta riippuen, voimme rakentaa kiinteän valokuituyhteyden tai 5G-verkon.

Verkkoyhteyksien myötä pystymme rakentamaan automaattisia ilmoituksia, jotka parantavat työmaatilojen käytettävyyttä ja turvallisuutta.

Verkkoyhteyksien avulla työmaatilat voidaan varustaa palomuureilla, infonäytöillä, etävalvottavilla älylukoilla, kulunvalvonnalla, murtohälytys laitteistoilla sekä palonilmaisimilla.

Renta Työmaatilat

020 794 0670

tilat@renta.fi

Hiekkakuopantie 3, 04300 Tuusula