Piikkauskone vuokraus

Vuokraamme ammattilaiskäyttöön suunnitellut piikkauskoneet ympäri Suomea niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Vuokraa omasi paikalliselta toimipisteeltä tai Renta Easy – sovelluksen kautta.

Piikkauskoneiden vuokraaminen on tehty helpoksi ja nopeaksi

Vuokraamalla piikkauskoneen purat raskaat kivi- ja tiiliseinät. Loistava työkalu mm. laattojen ja laastin poistamiseen. Piikkauskonetta voidaan myös käyttää pintojen karhentamiseen. Löydät mallistostamme kolme eri tehoista konetyyppiä. Kaikki piikkauskoneemme ovat sähkökäyttöisiä. Muistathan vuokrata myös taltat ja piikit joita tarvitset. Suosittelemme myös ottamaan pölynhallinnan huomioon pölyäviä töitä tehdessä.

Maakiilavasaralla suoritat raskaat betonipintojen ja perustuksien purut. Soveltuu myös asfaltin poistamiseen, betonin poistamiseen ja erilaisiin maanrakennustöihin. Muistathan hankkia myös tarvittavat taltat ja piikit.

Piikit, taltat ja poranterät

Vuokraamme kaikkiin koneisiimme terät ja muut lisävarusteet. Löydät valikoimastamme piikkauskoneen ja maakiilakoneen piikit ja taltat, erilaiset kovametalliporat sekä timanttiporat.

Huomioithan, että laitevuokraan ei kuulu teriä.

Piikkauskoneet sekä muut tarvittavat laitteet ja palvelut saat lähimmästä Rentan konevuokraamosta

Ota yhteyttä tai tule käymään niin kartoitetaan sinulle sopiva ratkaisu.

Meiltä voit vuokrata piikkauskoneet seuraavilta paikkakunnilta:

Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa, Ylivieska