Työsuhde-edut

Rentalla uskomme, että työntekijöiden hyvinvointi on avain menestyksekkääseen yritystoimintaan. Siksi tarjoamme kattavan paketin työsuhde-etuja, jotka tukevat työntekijöidemme arkea, terveyttä ja vapaa-ajan harrastuksia. Tässä osiossa esittelemme Rentan tarjoamia etuja, jotka tekevät työskentelystä entistä mukavampaa ja tukevat työntekijöidemme hyvinvointia.

Rentan työsuhde-edut:

  • Työsuhdepyörät: Rentalla panostamme kestävään liikkumiseen ja tarjoamme työntekijöillemme työsuhdepyörät.
  • Kattava työterveydenhuolto: Tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan ja kattavan työterveydenhuollon, joka tukee heidän terveyttään ja hyvinvointiaan työssä ja vapaa-ajalla.
  • Työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus: Rentan työntekijöille on tarjolla kattava työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka takaa turvaa ja mielenrauhaa niin työssä kuin vapaa-ajallakin.
  • Smartum-liikunta, kulttuuri ja hieronta -etu: Rentalla haluamme tukea työntekijöidemme aktiivista elämäntapaa ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla Smartum-liikunta-, kulttuuri- ja hieronta -saldoa.

Vapaa-ajan klubit:

Rentalla panostamme työntekijöidemme vapaa-ajan viettoon ja yhteisöllisyyteen. Siksi olemme perustaneet erilaisia vapaa-ajan klubeja, joiden avulla työntekijämme voivat tutustua toisiinsa ja harrastaa yhdessä.

Renta Runners

Juoksukerho niin aloittelijoille kuin konkareillekin

Renta Fish

Kalastuskerho kalastuksesta kiinnostuneille

HC Renta

Jääkiekkokerho

Renta Gym

Kuntosali- ja kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille

Golfklubi

Golfin pelaajille

Renta Vastaisku

Elektronisen urheilun ystäville

Tutustu tarkemmin Rentan tarjoamiin työsuhde-etuihin ja hae meille töihin nauttimaan niistä itsekin!