Työmaan taukopaikka – Kokemuksia Rentasta

Miten rakennusprojekti voi pysyä käynnissä, kun lämpötila vaihtelee -30°C pakkasesta +4°C:een? Tämä asiakasvideo vie sinut keskelle kylmintä sydäntalvea Rovaniemellä, jossa asiakkaamme rakentaa hirsitaloa ja missä Rentan taukovaunu osoittautui pelastukseksi.

Asiakkaamme Antti Ruotsalainen kertoo, kuinka tärkeä lämmin työskentely- ja taukotila oli työntekijöiden ja työkalujen suojana äärimmäisissä sääolosuhteissa. Taukovaunu ei ainoastaan tarjonnut suojaa kylmyydeltä, vaan sieltä löytyivät myös mukavuudet kuten mikrot ja jääkaapit, jotka mahdollistivat lämpimien aterioiden nauttimisen työpäivän aikana.

Yksinkertaisuus ja helppous olivat avainasemassa, kun asiakas kuvaili kokemustaan paikallisen Rentan kanssa: “Sanoin päivämäärät, milloin tarvitsen koppia. Se oli suhteellisen kevyt, joten pystyin hakemaan ja palauttamaan sen omalla henkilöautollani. Hinaamaan sen paikalle, töpseli seinään ja se toimii.”

Katso video nähdäksesi, miten Renta tekee rakennusprojektien läpiviemisen mahdolliseksi myös haastavimmissa olosuhteissa.