STP Oy – Kaikki palvelut yhdestä paikasta

Yrityskaupan myötä osaksi Renta Groupia liittynyt Suomen Työmaapalvelut Oy on vuonna 2012 perustettu työmaapalveluita tarjoava yritys. STP Oy täydentää palvelutarjontaa ja osaltaan vahvistaa Rentan tarjontaa täyden palvelun kone- ja laitevuokraamona.

STP Oy tarjoaa työmaapalveluitaan erilaisiin projekteihin. Palveluihin kuuluvat työmaille tehtävät tilapäisasennukset kuten sähkö- ja lämmitysasennukset sekä suunnittelut. Myös työmaavedet ja työmaatilojen asentaminen sekä niihin liittyvät LVI-työt kuuluvat palveluihin. Käytännössä tarjontaan kuuluvat melkein kaikki mitä työmailla voi tarvita suunnittelusta asennuksiin.
-Meillä on satoja työmaita ympäri Etelä-Suomea. Lisäksi ollaan myös projektiluontoisesti tehty keikkoja muuallakin Suomessa, kertoo Suomen Työmaapalveluiden toimitusjohtaja Antero Anttila.

Pääpaino toiminnassa on yritysasiakkaissa, joista suurin osa on rakennusliikkeitä. Päivittäinen toiminta koostuu erilaisista sähkö- ja LVI-asennuksista sekä niiden puruista. Lisäksi myös roskakuilujen asentamiset ja pienimuotoiset työmaiden aitaukset ovat säännöllisiä toimeksiantoja. Kylminä vuodenaikoina työmaalämmitysten asennukset, siirrot ja purut ovat myös isossa roolissa päivittäisessä toiminnassa.

Töitä tehdään asiakkaan tarpeet ja aikataulut huomioiden eikä mitään toimeksiantoa ole koettu liian pieneksi. Avoin ja jatkuva kommunikaatio asiakkaan kanssa on koettu tärkeäksi päivittäisessä työskentelyssä.
-Aktiivinen ja rehellinen kommunikaatio asiakkaan suuntaan on meille kunnia-asia. Tärkeintä on, että asiakas tietää milloin tapahtuu mitäkin ja mitä on tehty. Tai mihin tilaan työ on jäänyt ja milloin jatketaan. Keskinäinen luottamus näissä hommissa on tärkeää emmekä pidä asiakasta pimennossa, avaa Anttila STP:n asiakaspalvelufilosofiaa.
-Työmme laadusta ja asiakastyytyväisyydestä kertoo jotain se, että meillä on paljon pitkäaikaisia asiakkuuksia, jotka projektista, vuodesta ja jopa yrityksestä toiseen tilaavat työmaapalvelut meiltä. Asiakaslähtöisesti tätä hommaa tehdään, kuvailee Anttila.

 

Suomen Työmaapalveluiden alkutarina

Nykyään 28 henkilöä työllistävä STP Oy:n perustivat vuonna 2012 viisi henkilöä. Perustajajäsenillä oli aikaisempaa kokemusta alalta ja jossain vaiheessa heräsi ajatus, että asiat voisi tehdä paremmin ja palvelua kehittää. Siitä ajatuksesta idea lähti kasvamaan sekä kehittymää ja syntyi palo perustaa oma yritys.
-Koettiin, että pystytään palvelemaan asiakasta omalla tyylillä. Meille on alusta asti ollut tärkeintä, että ratkaisemme asiakkaan ongelmat ja helpotamme arkea työmaalla. Esimerkkinä asennamme myös muiden konevuokraamoiden kalustoa, joten vuokrakaluston ei ole pakko olla Rentalta.

 

Kaikki saman katon alta

Yhteistyö Rentan kanssa on alkanut hyvin. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ja uuden järjestelyn ansiosta Suomen Työmaapalvelut pystyvät tarjoamaan monipuolisempia ratkaisuja, mihin aikaisemmin ei ole ollut mahdollisuutta.
-Päivittäin tehdään yhteistyötä Rentan myynnin ja toimipisteiden kanssa. Yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme käytännössä kaiken työmaalla tarvittavan vuokrakaluston sekä asennukset.
-Sekä Suomen Työmaapalveluilla että Rentalla on samanlainen filosofia, jossa asiakas on tärkein ja tavoitteena hyvä, joustava palvelu.

Tulevaisuuden suunnitelmiin Suomen Työmaapalveluilla kuuluu palveluverkoston laajentaminen kattamaan koko maan.
-Rentan kanssa yhteistyössä on tarkoitus kasvattaa palvelua. Suunnitelmiin kuuluu muun muassa uusien pisteiden avaaminen uusille paikkakunnille. Tavoitteena meillä on koko maan kattava palveluverkosto.