Renta ostaa MP-Yhtymän

Renta Group Oy (”Renta Group” tai ”Renta”) vahvistaa asemaansa Suomessa ostamalla MP-Yhtymä Oy:n liiketoiminnan (”MP-Yhtymä” tai ”Yhtiö”). MP-Yhtymä on suomalainen olosuhdehallinnan, lämmityspalveluiden sekä mittaus- ja asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen keskittynyt yritys. Yhtiö harjoittaa myös konevuokraustoimintaa. Pääosin Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla toimivalla Yhtiöllä on 3 toimipistettä, yli 15 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto noin 3 miljoonaa euroa.

Kauppa vahvistaa entisestään Rentan asemaa Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun tärkeillä markkina-alueilla sekä laajentaa Rentan palvelutarjoamaa mittaus- ja asiantuntijapalveluiden osalta.

MP-Yhtymällä on maine laadukkaiden palveluiden toimittajana se täydentää hyvin Rentan tarjontaa Suomessa. Yhtiö sopii erinomaisesti Rentaan yrittäjähenkisen ja asiakaslähtöisen liiketoimintamallinsa ansiosta. Tulevaisuudessa toiminnan tukena ovat myös Rentan kehittämät huippuluokan digitaaliset ratkaisut.

 

Renta Groupin toimitusjohtaja Kari Aulasmaa:

”MP-Yhtymällä on vakiintunut asema toiminta-alueellaan ja se on tunnettu laadukkaista palveluistaan. Olemme erittäin iloisia voidessamme yhdistää voimamme kannattavan yrityksen kanssa, joka jakaa tavoitteemme tarjota erinomaista asiakaspalvelua ja viedä toimialaa eteenpäin. Yritysosto laajentaa tarjontaamme asiakkaiden suuntaan, vahvistaa entisestään asemaamme Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla sekä antaa meille hyvän pohjan jatkaa kasvuamme Suomessa.”

 

MP-Yhtymän perustaja Matti Puranen:

”Odotan innolla tulevaisuutta osana Rentaa, joka on osoittanut olevansa aidosti kiinnostunut liiketoimintamme kehittämisestä ja kasvusta. Yhdistämällä voimamme Rentan kanssa pystymme edelleen kehittämään palveluitamme asiakkaiden suuntaan.  Saamme käyttöömme merkittävästi laajemmat resurssit, laajemman tuotevalikoiman ja Rentan digitaaliset ratkaisut. Erityisesti olen vakuuttunut siitä, että Renta tarjoaa hyvän kodin työntekijöillemme.”

 

Renta Group

Renta Group on pohjoiseurooppalainen täyden palvelun konevuokrausyritys, joka perustettiin vuonna 2015. Yhtiöllä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Baltiassa, ja sillä on 137 toimipistettä ja yli 1 500 työntekijää. Renta on yleiskonevuokraamo, jolla on laaja valikoima rakennuskoneita ja -laitteita sekä niihin liittyviä palveluita. Vuokraamoverkoston lisäksi Renta on merkittävä teline- ja sääsuojauspalvelujen toimittaja. Lisätietoja on osoitteessa www.renta.com

 

MP-Yhtymä

MP-Yhtymä on vuonna 2010 perustettu suomalainen olosuhdehallinnan, lämmityspalveluiden sekä mittaus- ja asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen keskittynyt yritys. Yhtiö harjoittaa myös konevuokraustoimintaa. Pääosin Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla toimivalla Yhtiöllä on 3 toimipistettä, yli 15 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto noin 3 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa www.mp-yhtyma.fi