Renta iO – modernit työkalut olosuhteiden mittaamiseen

Käyttäjälle helppo ja edullinen ratkaisu reaaliaikaiseen olosuhdemittaukseen.

Käyttäjälle helppo ja edullinen ratkaisu reaaliaikaiseen olosuhdemittaukseen

  • Heti käyttövalmis, toimintavarma järjestelmä koostuu antureista, tiedonsiirtolaitteesta ja pilvipalvelusta
  • Anturit 1) pölypitoisuuksille, 2) paine-erolle, 3) huoneilman lämpötila-kosteudelle ja 4) rakenteiden lämpötila-kosteudelle
  • Helppokäyttöiset, luotettavat ja järkevän kokoiset laitteet

 

Renta iO – olosuhdeseuranta pieniin ja suuriin kohteisiin, helposti, lisenssimaksulla

Hinta | Renta iO -palvelun hinta määritetään mittalaitteiden määrän ja projektin keston mukaisesti. Lisenssi on kohdekohtainen, eli käyttäjätili on yhtä kuin työmaa.

Sisältö | Renta iO sisältää koko paketin – anturit asennuksineen, tiedonsiirtolaitteet yhteyksineen, käyttölisenssin palveluun ja mittauslukemien arkistoinnin.

Käyttöönotto | Renta iO:n käyttöönotto ei vaadi käyttäjältä juuri mitään. Perustamispaketti sisältää projektin perustamisen järjestelmään pohjakuvineen ja mittapisteineen.

 

 

Neljä erilaista anturityyppiä kosteudelle, lämpötilalle, pölylle ja paine-erolle

STRL-rakenneanturi – rakennekosteuden ja huoneilman kosteuden mittaamiseen

Oma anturi 1) huoneilman ja 2) rakenteiden kosteusmittaukseen porareikämenetelmällä. Rakentamisen ja käytön aikaiseen olosuhdeseurantaan. Tallentaa lämpötilan ja suhteellisen kosteuden 20 min välein (Rh 0…90% ±1.8 % tarkkuus). 24 kk toiminta-aika paristoilla.

HL+ – huoneilman lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen

Anturi sijoitetaan huonetilaan halutulle korkeudelle. Mittaa lämpötilan väliltä -25…+65 °C (0.5 °C tarkkuus), ja suhteellisen kosteuden väliltä 15…95% RH (±1.8 % tarkkuus). Mittaustieto 3 minuutin välein, lähetys 13 minuutin välein. 24 kk toiminta-aika paristoilla.

PDL – osastoitujen tilojen paine-eron ja huoneilman lämpötila-kosteuden mittaamiseen

PDL -mitta-anturin letkut (sisähalkaisija 4 mm) asennetaan osastoinnin väliseinän tai ulkoseinän vastakkaisille puolille mittaamaan tilojen paine-eroa. Yksikössä myös Rh % ja T -anturi. Mittaustieto 3 minuutin välein, lähetys 13 minuutin välein. 24 kk toiminta-aika paristoilla.

DHT – huoneilman pölypitoisuuksien tunnistamiseen ja tallentamiseen

Anturi asennetaan huonetilaan noin 1,5 m korkeuteen. Se tunnistaa terveydelle haitalliset partikkelit huoneilmasta, ja auttaa tunnistamaan työvaiheet joissa pölyä syntyy. Mittaustieto jopa 30 minuutin välein. Erittely ePM 0.1,0.3, 0.5 ja siitä ylöspäin. Mittaustarkkuus noin 10%.

 

Ota yhteyttä