Renta Easy -sovellus nostaa vuokrakoneiden hallinnan uudelle tasolle

Renta menestyy asiakaslähtöisyyden, luotettavuuden ja innovatiivisuuden avittamana, unohtamatta kattavaa kalusto- ja palvelutarjontaa.

Teksti: Kai Lintinen / Calcus.com Oy

 

Vaikka vuonna 2016 konevuokrausmarkkinoille putkahtanut Renta on tuore tekijä, sen avainhenkilöt omaavat pitkän kokemuksena alalta ja yrityksellä on ollut investointikykyä sekä laajan vuokralaitekaluston hankintaan että myös palveluiden kehitykseen digitalisaation mahdollistamana.

”Meidän toimintamme peruskivenä on heti alusta asti ollut asiakaslähtöisyys, jonka toteuttamiseen olemme kehittäneet edelläkävijänä esimerkiksi vuokrakalustonhallinnan uudelle tasolle nostavan Renta Easy -sovelluksen”, Rentan COO Kari-Tapio Saarela valottaa.

Renta Easy mahdollistaa vuokrakaluston ympärivuorokautisen hallinnan esimerkiksi omasta älypuhelimesta kaikissa Rentan tuotekategorioissa. Sovelluksesta asiakkaat näkevät tarjolla olevan kalusto- ja palveluvalikoiman, niiden hinnat ja saatavuudet sekä myös koneiden yksityiskohtaisia teknisiä ominaisuuksia ja käyttöohjeita.

”Sovelluksella asiakkaamme näkevät työmaakohtaisesti vuokralla olevan kaluston lähes reaaliaikaisesti ja voivat tarvittaessa tilata lisää kalustoa, tai palautuksen ylimääräisille koneille 24/7 riippumatta toimipisteiden aukioloajoista. Näin saadaan vuokrakalusto paremmin tehokkaaseen käyttöön, eikä asiakkaalle tule turhia kustannuksia työmaalla seisovista koneista”, aluemyyntipäällikkö Jari Jansson lisää.

 

Rakentaminen on kehittynyt siihen suuntaan, että isommatkaan yritykset enää harvoin ostavat ja ylläpitävät omaa kalustoa. Rentalla nähdään vuokrabisneksen kehittyvän myös yhä palvelulähtöisempään suuntaan.

”Me emme esimerkiksi vuokraa vain lämmittimiä, valaisimia tai peitteitä vaan lämpöä, valaistusta ja suojaa rakennuksille. Myös vuokrattavat työmaatilamme ovat yhä paremmin varusteltuja, sisältäen tänä päivänä kaiken tarvittavan aina tietoliikenneyhteyksiin asti. Tarjoammekin tuotteitamme kokonaisvaltaisina avaimet käteen -palveluina”, Jansson lisää.

Rentalla nähdään tulevaisuudessa yhä vahvempien kumppanuuksien johtavan entistä parempaan tulokseen myös vuokrakaluston suhteen.” Kun pääsemme mukaan jo suunnittelupöytiin, voimme tarjota tapauskohtaisesti parhaat ratkaisut ja varmistaa kaluston saatavuus haluttuun aikaan”, Saarela ja Jansson summaavat.