Renta Easy ketterää palvelua mobiililla

Renta Easy on Rentan asiakkailleen tarjoama moderni kalustonhallinnan työkalu. Sovelluksella hoituvat niin kaluston tilaus, palautus, työmaakohtainen kaluston seuranta kuin huolto- ja tankkauspalvelun tilaaminen. Mikä parasta – se on aina mukana ja käytössä ympäri vuorokauden!

Älypuhelimella ja selaimessa toimiva Renta Easy -sovellus on uusi tapa hallita vuokrakalustoa työmailla. Sovelluksen pääasiallinen käyttö on keskittynyt kaluston tilaamiseen, vuokralla olevan kaluston seurantaan ja palautusten tilaamiseen.

Ominaisuuksista löytyy myös monta muutakin työmaan arkea helpottavaa ominaisuutta. Sovelluksen avulla on mahdollista tilata huolto- ja tankkauspalveluita suoraan Rentan toimipisteeltä. Tuotekatalogista löytyvät myös kätevästi käyttäjälle hyödylliset informaatiot, kuten kaikkien nostimien ulottuvuudet sekä muut tekniset tiedot.

Kalustonhallinta helpoksi

Sovelluksen kalustonhallintaa helpottavat ominaisuudet ovat saaneet paljon kiitosta kentältä ja niistä on ollut suuresti hyötyä päivittäisen toiminnan sujuvoittamisessa. Tärkeimmäksi on koettu mahdollisuutta tarkastella työmaakohtaisesti vuokralla olevaa kalustoa.

Lahden toimipisteen esimiehen Joni Långin mukaan näin työmaalla saadaan maksimoitua kaluston vuokrauksesta saatu hyöty.

-Renta Easyn kautta on helppo nähdä, jos työmaalla on kalustoa, joka voidaan palauttaa. Tämä poistaa turhia kuluja ja tehostaa toimintaa.

Käyttäjä näkee reaaliaikaisesti päivittyvästä ja ajankohtaisesta listasta suoraan mitä kalustoa on milläkin työmaalla käytössä. Renta Easylla on helppo tehdä tilaukset samalla kun tuotelistasta tarkastelee valikoimaa. Sama pätee myös palautuksiin.

-Työmaan päättyessä sovelluksesta näkee nopeasti, mitä vuokrakalustoa työmaalla on vielä jäljellä ja osataan tarvittaessa ruveta etsimään puuttuvaa kalustoa. Mahdollisuus seurata kaluston päivä- ja kuukausikohtaisia vuokrakustannuksia on iso plussa, kuvailee Renta Easyn hyötyjä Lappeenrannan toimipisteen esimies Jari Juselius.

 

24/7 Konevuokraamo

Renta Easy on konevuokraamo, jota pystyy käyttämään kellonajasta tai päivästä riippumatta. Käyttäjän ei tarvitse odottaa yön yli vuokraamon aukeamista, jotta voi tehdä tilauksen. Vuokraamon auettua toimipiste vahvistaa tilauksen ja toimittaa huollon tai koneen tilauksen mukaisesti.

Espoon aluemyyntipäällikkö Jari Janssonin mielestä Renta Easy on hyödyllinen lisäkanava tilausten hoitoon.

-Etenkin työmailla, jotka ovat aktiivisina kellon ympäri ja viikonloppuisin, on tämä mahdollisuus ollut erittäin hyödyllinen.

Renta Easyn kautta on myös mahdollista tilata huolto- ja tankkauspalveluita. Oli kyse dieselkäyttöisen saksilavan polttoainesäiliön täytöstä tai uppopumpun korjauksesta, kaikki hoituu sujuvasti nappia painamalla ja kelloon katsomatta. Tällöin huoltopyyntö saadaan välittömästi toimitettua pisteelle eikä käyttäjän tarvitse odottaa seuraavaan aamuun, että pääsee soittamaan.

Konevuokraamo taskussasi

Rentan tuoteluettelo kulkee jatkuvasti taskussa, kunhan omistaa älypuhelimen. Sovellus on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja toimivaksi jokaiselle laitteelle, jolla pääsee internettiin.

-Turun suunnalla ainakin palaute on ollut erittäin positiivista ja erityisesti nuorempi polvi on omaksunut sovelluksen käytön laajalti, summailee Turun aluemyyntipäällikkö Marko Heinonen.

-Jos on mitään kysymyksiä sovellukseen liittyen tai haluaa perehdytystä sovelluksen käyttöön, niin rohkeasti yhteydenottoa oman toimipisteen myyjälle. Myyjät tulevat mielellään munkkipussin kanssa paikan päälle käymään ohjelmaa läpi, huikkaa Heinonen terveisinä konkareille ja uusille käyttäjille!

 

Lataa Renta Easy