Renta avasi ensimmäisen vuokraamon Puolaan

Renta Groupin Puolan tytäryhtiö Renta Sp. z o.o. otti merkittävän kehitysaskeleen, kun sen ensimmäinen vuokraamo avasi ovensa maanantaina 6.4.2020 Katowicessa Etelä-Puolassa. Tulevina viikkoina Puolaan avataan myös Krakovan ja Wroclawin toimipisteet.

”Puolassa kone- ja laitevuokraus on kehittynyt suotuisasti jo pitkään, ja vuokrausmarkkinassa on edelleen merkittävä kasvupotentiaali. Nämä Puolan avaukset osoittavat, että Renta toteuttaa kasvustrategiaansa muuttuvasta taloudellisesta ympäristöstä huolimatta. On selvää, että meidän pitää mukauttaa suunnitelmamme nykytilanteeseen sopivaksi, mutta yhtiön pitkän aikavälin tavoitteet pysyvät ennallaan – rakennamme merkittävää ja laadukasta vuokraamoverkostoa Itämeren alueelle.”, kertoo Renta konsernijohtaja Kari Aulasmaa.

 

Renta Group Oy perusti tytäryhtiönsä Puolaan syyskuussa 2019. Varsinainen liiketoiminta käynnistyy kevään aikana avattavien ensimmäisten vuokraamoiden myötä, joista nyt avattu Katowice on ensimmäinen. Tavoitteena on rakentaa noin 20 vuokraamon maanlaajuinen verkosto.

 

”Olemme vasta matkan alussa ja todella innoissamme pandemia -ongelmista huolimatta. Vaikka emme ole kovin onnekkaita ajoituksen suhteen niin uskon kuitenkin, että sitoutunut puolalainen tiimimme yhdessä pohjoismaalaisten kollegojen kanssa täyttää odotukset. Nyt avattavattavilla vuokraamoilla otamme vasta ensimmäiset askeleet kasvaaksemme merkittäväksi osaksi Rentaa.”, kertoo Puolan maajohtaja Tomasz Walawender.

 

Lisätietoa:

Kari Aulasmaa
CEO
Renta Group Oy
+358 40 511 6445
kari.aulasmaa@renta.com

Tomasz Walawender
Country Manager
Renta Sp. z o.o.
+48 506 555 035
tomasz.walawender@renta.pl

 

 

Renta Group Oy

 

Renta Group Oy on suomalainen vuonna 2016 toimintansa aloittanut rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava yhtiö.  Renta toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa yli 700 työntekijän voimin 75 toimipaikan verkostolla. Vuokrattavan kaluston tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Rakennuskoneiden lisäksi yhtiö tarjoaa työmaatilat, teline- ja sääsuojauspalvelut sekä rakentamiseen liittyvät työmaapalvelut.

Lisää Rentasta: renta.com