Paumer saa työmaalle mitä tilaa

Vuonna 2014 perustettu Rakennus-Paumer Oy on noussut lyhyessä ajassa luotettavaksi ja menestyväksi rakentajaksi Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Yhtiön alkujuuret ovat Kajaanissa, ja vuoden ajan se on toiminut myös Oulussa.

”Meillä on täällä Oulussa meneillään muun muassa koulukorjausrakentamista ja kauppakeskuksen sanerausta. Näiden työmaiden kalaustovuokrauksen olemme tehneet Rentalta, ja hyvin on sujunut”, kertoo Rakennus-Paumerin Oulun yksikköä johtava Timo Rautiainen.

Hän kertoo ottaneensa heti käyttöön Rentan uuden kalustonhallintasovelluksen, Renta Easyn.

”Edut ovat nähtävissä jo selvästi. Tavara tulee oikeaan aikaan ja määrältään optimoituna työmaalle. Kun tänään tilaa, niin huomenna kaikki on jo sovitusti työmaalla”, hän sanoo.

Rautiainen korostaa toimivien tuotteiden ja palvelujen lisäksi luottamuksellisten henkilösuhteiden keskeistä merkitystä. Yhteistyön Rentan avainhenkilöiden kanssa hän toteaa juontavan vuosien taa.

”Yhteistyö on ollut alusta asti hyvää. Uudessa palvelussa on lisäetuna se, että nyt tulee optimoiduksi myös vuokrallaoloaika. Ennen tavaraa saattoi unohtua työmaalle pitkäksi aikaa sen jälkeen, kun sitä ei enää tarvittu. Tämä ilman muuta parantaa vuokrauskustannustehokkuutta”, Rautiainen sanoo.